Cara membuat kerusi di pallet untuk memperibadikan ruangnya

kerusi masuk pallet-Adirondack-do-it-yourself teres
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 1/33


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, palet kayu telah menjadi bintang ruang dalaman dan luaran. Tiada apa yang mengejutkan kerana, pembungkusan industri ini dijemput dalam deko dan membolehkan kita membuat banyak perkara! Sangat bergaya, palet memberikan kehidupan kepada sejumlah besar perabot, mencari tempat mereka di luar dan di dalamnya. Oleh itu, ia tidak berhenti untuk mengagumkan para DIYer dalam jiwa dan peminat upcycling. Jika anda adalah sebahagian daripadanya, anda akan mendapati artikel ini sangat menarik kerana, semasa anda meneruskan membaca, anda akan menemui idea-idea inspirasi kami, yang khusus untuk pengeluaran kerusi palet !

Bagaimana untuk membuat kerusi di palet untuk memperibadikan ruang

kerusi masuk pallet menyesuaikan jadual-rendah-range
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 2/33

Memasang kembali kayu pallet adalah cara yang mudah dan murah untuk membuat perabot taman adat dan sangat hiasan, yang akan menahan masa. Projek berbuih yang menarik minat ramai orang, transformasi palet ke dalam perabot terbukti menjadi sumber inspirasi yang tidak habis-habisnya. Selain dari meja kopi, sofa dan katil, kerusi palet kini menjadi bintang taman dan juga ruang tamu. Bagaimana hendak membuatnya? Jawapannya, di galeri gambar di bawah!

Berjaya mengeluarkan kerusi di dalam palet untuk membuat ruang santai di taman

kerusi-in-pallet kayu sofa Kardin-do-it-yourself
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 3/33

Bahan mentah yang sangat praktikal, palet - ini adalah asas, yang membolehkan pelaksanaan mudah sebilangan besar perabot. Untuk mengubah palet ke dalam sekeping perabot, anda juga boleh menggunakan kepingan kayu yang lain, untuk menghasilkan kerusi berlengan unik yang sesuai dengan citarasa anda. Sama ada anda suka gaya industri, pedesaan atau kontemporari, biarkan diri anda terinspirasi oleh cadangan kami dan pilih reka bentuk yang sesuai dengan anda.

Alihkan palet di perabot - pilihan yang bertanggungjawab eko

kerusi masuk pallet-storage-buku bantal-lembut
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 4/33


Pengilangan perabot dalam palet adalah lebih daripada titik kuat untuk hiasan ruang dalaman dan luaran! Mengalihkan perabot pallet, ia menunjukkan bahawa tukang serbuan telah memutuskan untuk membuat pilihan mesra alam. Jadi, objek baru mendapat manfaat daripada kualiti yang lebih baik dan simbolisme yang kuat.

Perabot palet kayu buatan sendiri

1

kerusi masuk pallet-kerusi-meja-rendah-taman
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 5/33

Pautan Sponsor

Apapun perabot yang diperbuat daripada palet kayu, yang satu ini mencari kehidupan yang kedua dan membolehkan untuk memperibadikan ruang. Dan jika anda peminat DIY dan jika minat upcycling anda, pilihan gambar kami akan memberi inspirasi kepada anda untuk mencuba beberapa rampasan palet yang kami temui untuk anda!

Perabot taman di palet kayu untuk menikmati estetika dan fungsi

kerusi masuk pallet membuat-diri-menegak-taman-diy
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 6/33


Pada mulanya digunakan dalam perdagangan, hari ini, kita melihat palet mengundang diri mereka dalam hiasan dalaman dan luaran. Dialih ke perabot yang praktikal dan asli, palet terbukti menjadi bahan mentah yang sangat hijau, menawarkan banyak pencapaian. Bagi rampasan palet, perabot baru yang hidup, menghidupkan keaslian yang tidak sesuai dan merangkumi kreativiti tukang tangan mereka. Setelah membongkar palet, papannya yang berharga dapat digunakan semula seperti itu, dicat semula, dikumpulkan dan sebagainya.

Perabot palletized untuk menghiasi taman dengan gaya

kerusi masuk pallet-lounge taman-pelbagai-kerusi-meja-rendah teres
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 7/33


Sama ada anda hanya ingin tahu atau bersedia untuk mula membuat kerusi palet pertama anda, anda akan mendapati bahawa penggunaan semula palet kayu sememangnya mudah. Bahan utama yang berharga, palet mendapat manfaat daripada permukaan kayu pepejal atau slatted. Format standard palet Eropah ialah 120/80 cm yang memberikan, sebilangan besar, sebelas papan boleh dipulihkan selepas pembongkaran. Oleh itu, adalah mustahil untuk tidak memanfaatkannya untuk membuat kerusi di palet DIY selesa. Palet kayu ekologi dan ekonomi memenuhi pelbagai keperluan untuk kualiti dan ketahanan. Marked HT, tanda membuktikan rawatan haba palet, mereka sepenuhnya boleh dikitar semula dan tidak ada risiko (berkaitan dengan bahan kimia) untuk kesihatan.

Kerusi DIY Adirondack di palet kayu

kerusi masuk pallet membuat-diri-Adirondack peribadi
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 8/33

Untuk mengalihkan perabot palet, ia boleh digunakan sepenuhnya atau hanya menikmati beberapa papan yang dikeluarkan terlebih dahulu. Pilihan ini bergantung kepada keinginan individu serta reka bentuk perabot. Ini adalah kerana fleksibiliti mereka dalam gaya dan fungsi yang kami menghargai lebih banyak palet. Pada kebelakangan ini, mereka telah digunakan untuk membuat pelbagai jenis perabot tersuai yang sesuai untuk penggunaan dalaman dan penggunaan luar. Pallets sentiasa mempunyai sesuatu untuk mengejutkan penggemar upcycling. Oleh itu, mereka dialihkan kepada banyak perkara termasuk objek hiasan untuk taman, perabot murah dan lain-lain adat. Dengan palet, imaginasi tidak mengenal batas.

Perabot taman dalam pallet untuk mewujudkan kawasan istirahat yang selesa di luar rumah

kerusi masuk pallet-Adirondack-jadual-rendah-lounge taman-pelbagai-DIY
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 9/33

Mencari palet di pasaran atau mencari mereka berhampiran tapak kerja, palet terbukti menjadi bahan bangunan yang sangat berpatutan yang boleh dibeli dengan mudah. Pelbagai saiz yang ada membolehkan kami mengalihkan palet ke sekeping perabot tertentu yang kami perlukan untuk mengembangkan balkoni kecil atau kawasan relaksasi di taman. Dan untuk memulakan dalam DIY, kebanyakan kerja terdiri daripada pemasangan pelet. Sebaik sahaja tugas ini selesai, disarankan untuk pasir mereka untuk melicinkan permukaan. Akhirnya, kita sudah dapat membekalkan diri dengan kreativiti dan kesabaran yang sedikit dan, beberapa jam kemudian, kita boleh duduk di kerusi beliau di palet DIY dan menikmati semua keselesaannya.

Cara membuat dan menyesuaikan kerusi di pallet

kerusi masuk pallet membuat-diri-lukisan-biru-merah jambu kusyen
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 10/33

Dialihkan dari penggunaan asalnya, pallet kayu memungkinkan untuk diubah menjadi semua jenis perabot dan barang hiasan. Ia boleh digunakan untuk menghiasi meja kopi asli yang asli dengan roda, sofa, rak atau bahkan taman menegak. Di antara palet kayu yang paling praktikal adalah pembuatan kerusi taman dan lounge.

Kerusi berlengan di palet do-it-yourself untuk menikmati kelonggaran optimum di udara terbuka

kusyen taman kerusi-in-pallet kayu-kerusi kuning air
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 11/33

Palet kayu tanah di taman dan membolehkan untuk mencipta kawasan lounge yang selesa dan selesa. Dipasang di bawah belayar naungan atau di bawah naungan pergola, sofa atau kerusi di dalam palet akan menjemput keluarga dan para tetamu untuk berehat yang tiada tandingannya.

Perabot taman murah untuk melakukan sendiri di dalam palet

kerusi masuk pallet membuat-diri-deco-kusyen
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 12/33

Satu strok berus tunggal cukup untuk dapat menyesuaikan kerusi di palet kayu. Plain atau berwarna-warni, perabot DIY akan membawa keaslian lebih ke taman dan menawarkan tempat duduk yang selesa kepada pemiliknya. Untuk keselesaan maksimum, anda boleh membeli sepasang kusyen hiasan atau kusyen kerusi yang sepadan.

Idea asli DIY dengan palet kayu - kerusi DIY adat

kerusi masuk pallet membuat-diri-deco cat papak teres
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 13/33

Jika anda suka DIY, idea untuk membuat kerusi di palet akan menggembirakan anda tanpa keraguan. Tidak dapat terhingga, reka bentuk perabot taman masa depan anda boleh berbeza mengikut keinginan anda dan mengikut penggunaannya. Dua palet dan cat kecil cukup untuk menjadi kerusi taman yang indah yang selesa dan asli.

Kursi kerusi taman tinggi kembali untuk melakukan sendiri di palet kayu

kerusi masuk pallet membuat-diri sendiri reka bentuk peribadi suasana
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 14/33

Untuk menikmati keselesaan maksimum di taman, seseorang boleh mengeluarkan kerusi-kerusi berlengan di palet kayu yang tinggi, bahkan laras. Bagi reka bentuk, idea tidak kurang! Satu set kerusi taman yang sama menjanjikan setiap ahli keluarga tempat duduk yang selesa.

Apakah langkah-langkah untuk membuat kerusi palet?

bagaimana membuat kerusi-in-pallet mengikut langkah yang
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 15/33

Sebaik sahaja bahan yang diperlukan telah diperoleh, anda boleh memulakan DIY kerusi taman masa depan anda. Sudah tentu, anda memerlukan palet kayu yang perlu anda buka. Beberapa kuku dan sedikit kreativiti akan cukup untuk anda menguruskan untuk menjadikan papan menjadi kerusi taman praktikal dan selesa.

Buat pilihan anda untuk kerusi Adirondack yang dibuat dari palet yang disassembled

kerusi-in-pallet kayu-design-merah-cat-memperibadikan
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 16/33

Super asli dan selesa, kerusi Adirondack adalah sebahagian daripada perabot taman. Jika anda bermimpi untuk memiliki beberapa, anda boleh membuat bilangan kayu palet yang diperlukan. Cat angin akan memberikan kerusi taman DIY anda yang bergaya dan bergaya.

Perabot taman dalam palet kayu buatan sendiri

kerusi masuk pallet-lounge taman-pallet kayu-mat-rumput
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 17/33

Dapatkan beberapa palet kayu dan gunakannya untuk membuat perabot taman impian anda! Sofa 2 tempat duduk, kerusi palet dan mungkin meja kopi - dan perabot anda sudah sedia untuk mengalu-alukan keluarga dan rakan-rakan anda. Sesetengah kusyen padanan akan menjadikan perabot lebih selesa.

Perabot taman dalam pallet kayu untuk mengeluarkan sendiri

kerusi masuk pallet-lounge taman-pallet ke diri sendiri-jadual-rendah penggelek
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 18/33

Untuk membuat sebahagian besar keselesaan yang ditawarkan oleh teres, kita boleh membuat perabot taman di palet kayu. Sofa, sepasang kerusi berlengan dan meja kopi - arsenal ini menjanjikan hujung minggu yang tidak dapat dilupakan di taman atau di teres.

Cara membuat kerusi palet - bahan yang diperlukan

bagaimana membuat kerusi masuk pallet-peralatan yang diperlukan
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 19/33

Sebelum memulakan pembuatan kerusi masa depannya dalam kayu palet, pertama sekali, adalah perlu untuk mendapatkan bahan yang diperlukan. Beberapa alat asas untuk mendapatkan adalah: pemandu gerudi, jigsaw, tukul, kertas pasir, penguasa dan pengapit.

Kerusi berlengan di pallet DIY - langkah-langkah untuk diikuti

bagaimana membuat kerusi masuk pallet-arahan
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 20/33

Pengilangan kerusi palet yang ditunjukkan di atas agak mudah. Jadi projek ini sesuai walaupun untuk pemula DIYers. Langkah pertama dalam melaksanakan kerusi DIY adalah untuk memotong pallet yang disediakan pada bentuk dan ukuran yang dikehendaki. Akhirnya, anda hanya perlu pasir individu pasir.

Kerusi berlengan di pallet DIY - perhimpunan

bagaimana membuat kerusi masuk pallet-pemasangan
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 21/33

Langkah terakhir ialah memasang kerusi dan belakang kerusi masa hadapan. Apabila tugas ini selesai, tangan boleh dibuat dengan menggunakan kayu yang tidak digunakan. Untuk memberikan sentuhan hiasan kepada perabot di palet, kita boleh catnya, tutupnya dengan penutup atau garis bawahnya berkat bantal untuk kerusi berlengan berwarna-warni.

Idea ruang tamu taman DIY berdasarkan palet kayu

kerusi masuk Layouts teres pallet-sofa-pong taman-rendah pallet-komposit kayu
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 22/33

Perabot palet sangat mudah untuk dihasilkan dan boleh didapati di taman, di teres dan juga di balkoni. Reka bentuk mereka tidak disesuaikan untuk menyesuaikan diri dengan kekangan ruang dan selera individu.

Kerusi Adirondack di palet kayu - idea perabot DIY

kerusi masuk pallet-Adirondack-ungu cat
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 23/33

Untuk mengembangkan ruang luar, perabot boleh dibuat dari papan palet kayu. Imej di atas adalah contoh yang sangat baik, menunjukkan bahawa pembungkusan industri boleh dialihkan ke dalam perabot taman yang bersifat praktikal dan super asli. Masukkan cat, perabot itu mendapat wajah baru dan membawa sentuhan hiasan ke luar.

Kerusi berlengan di palet kayu berbentuk seperti ikan

kerusi masuk pallet membuat-sendiri-sebagai-ikan
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 24/33

Untuk membawa lebih keaslian ke taman, kita boleh membuat kerusi taman asli seperti yang di atas. Diciptakan dari palet kayu, perabot taman ini mengambil bentuk ikan dan membuat kawasan kelonggaran luaran lebih menyenangkan dan mesra pengguna.

Perabot taman palet - yang direka untuk memberi tumpuan

kerusi masuk pallet membuat-diri sendiri kusyen kerusi kelabu
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 25/33

Palet perabot taman, ditunjukkan dalam gambar di atas, mempunyai reka bentuk yang sedap dan elegan. Untuk pelaksanaannya, kami menggunakan beberapa palet kayu yang disassembled dan dipasangkan. Beberapa sentuhan cat biru di sana-sini memberi perabot hiasan hiasan dan asal.

Sesuaikan kerusi anda dalam palet - idea hebat

kerusi masuk pallet-lounge taman-membuat-diri-sofa jadual-rendah
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 26/33

Untuk menyesuaikan kerusi anda di palet, anda boleh menggunakan dadu seperti kayu yang belum digunakan yang lain. Kami juga boleh menetapkan roda supaya taman lebih mudah bergerak. Sesetengah kusyen kerusi akan menjadikan perabot itu lebih selesa dan lebih estetik.

Idea kerusi taman mudah untuk membuat palet kayu

kerusi masuk pallet ke diri sendiri-rekod tinggi bantal-calar
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 27/33

Sangat mudah untuk dilaksanakan, kerusi dalam palet dibentangkan di atas janji-janji untuk membawa keselesaan di mana ia terletak. Strukturnya agak mudah - palet dialihkan ke tempat duduk dan beberapa keping kayu telah ditetapkan untuk mengadaptasi bentuk folder. Kain kerusi telah ditambah untuk memberikan keselesaan maksimum.

Kerusi berlengan Pallet dengan reka bentuk kontemporari yang disesuaikan

kerusi-dalam cat pallet-design-moden-kuning
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 28/33

Permainan kreatif yang benar, kerusi-kerusi di palet ini berjanji untuk membawa keaslian ke ruang anda. Untuk dipasang di teres atau di halaman belakang, permata ini menggabungkan keselesaan dan reka bentuk kontemporari - formula yang sesuai dengan setiap rumah moden.

Kerusi berlengan di palet dengan kusyen lembut untuk mengatur ruang dalaman

kerusi-in-pallet kayu-gelap-gelap-biru-kusyen
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 29/33

Super selesa dan menarik untuk berehat, palet palet DIY ini mempunyai kusyen yang selesa yang menjanjikan masa lapang dalam keselesaan penuh. Satu meja sebelah berdekatan, akan menjadikan kelonggaran anda lebih berkesan.

Rak dan kerusi di palet untuk membuat pedalaman bergaya

kerusi masuk pallet membuat-diri-rak
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 30/33

Berikan pengecaman percuma kepada imaginasi anda dan buatkan palet kerusi berlengan yang indah yang anda boleh pasang di depan pejabat atau di dekat perapian. Sepasang kusyen berwarna terang akan memberi perabot sebuah sentuhan hiasan tambahan dan akan membolehkan anda memperibadikan pedalaman.

Kerusi berlengan dalam palet buatan sendiri dengan reka bentuk tersuai

kerusi-in-pallet penyimpanan letak tangan bantal merah
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 31/33

Palet kayu membolehkan banyak penambahbaikan memberikan anda peluang untuk mencipta perabot DIY impian anda. Seperti yang anda lihat di atas, kerusi palet ini mempunyai rekabentuk tersuai super asli dan lekapannya direka untuk memegang beberapa buku.

Cara membuat kerusi palet dengan reka bentuk perindustrian

pallet-gaya-industri-roda-kelabu kerusi masuk kusyen
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 32/33

Reka bentuk kerusi yang ditunjukkan di atas menggabungkan dua trend yang telah memegang interior kontemporari. Sekeping perabot asal adalah berdasarkan palet, memancarkan gaya perindustrian dan memberikan ruang sentuhan hiasan khas untuk loteng.

Buat kerusi palet dengan simpanan tersembunyi

kerusi masuk pallet-storage-belulang-kusyen-putih
Cara membuat kerusi di palet - idea sejuk untuk menyesuaikan ruang anda pada kos yang lebih rendah | Brico | 33/33

Ini adalah idea yang sangat baik untuk membuat kerusi dalam palet super asli. Di atas mempunyai simpanan tersembunyi di bahagian bawah backrest, untuk menempatkan selimut hangat. Idea yang baik untuk cuba tanpa berlengah-lengah!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Back to top