14 Deco Ideas DIY Drivved for å få en “Seaside” Air

Deco-DIY-tre-float-fotoramme-tilpasset
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 1/19


Drivved er et materiale som i de senere år har oppnådd sin æreplass i innredning. Den er plassert i dag, blant de vanligste resirkulerbare materialene, som brukes til produksjon av møbler og dekorative gjenstander. I økende grad verdsatt av skulptører, kunstnere og andre skapere, har DIY drivvedprosjekter nå nytte av økende interesse.

Hva du trenger å vite om drivved

Deco-DIY-tre-float-stearinlys-gren-tre dekor pels skorstein
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 2/19

Resirkulerbart materiale med høy kvalitet, drivvedet er til tjeneste for mannen innenfor rammen av de økologiske tiltakene. Som du sikkert allerede vet, er drivved tre som har blitt drevet til kysten av strømmer, tidevann og vind. Og det er takket være den lange kontakten med salt at materialet er naturlig beskyttet mot xylofagøse insekter. Så ingen spesiell behandling er nødvendig.

Deco-DIY-tre-float-sokkel tjeneste-style-sjø-til-kant
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 3/19

En av de største fordelene med DIY drivved er sin overlegne styrke til "levende" tre. Møbler og dekorative gjenstander DIY drivved finnes i forskjellige farger som grå, hvit og beige, med en ubestridelig estetikk. Drivved kommer i mange former, inkludert trunker, røtter eller planker, noe som gjør det mulig å skape mange kreasjoner av enhver størrelse.

Deco-DIY-tre-float-saftig-krone-Deco
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 4/19


Når det gjelder opprinnelsen til dette grønne materialet, er betegnelsen "drivved" tilskrevet alt tre som kommer fra havet eller saltvannene, og brakt tilbake til bredden ved tidevannshandlinger. Opprinnelsen kan være flere, og det kan også komme fra et vrak med båt eller stykker av tre ved et uhell falt i sjøen.

Deco-DIY-tre-float-ball-dekorative skulptur-moderne
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 5/19

Sponsede koblinger

Dens sammensetning som er naturlig rik på salt og dets estetiske egenskaper gjør det til enhver gjenstand DIY drivved et sant kunstverk, verdig beundring. Som allerede nevnt er det ikke nødvendig med behandling for å beskytte drivvedet. I tillegg er materialet helt bearbeidet av de naturlige elementene.

1

Drivved og deadwood - hva er forskjellen?

Deco-DIY-tre-float-båt-til-en selv
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 6/19


Deadwood funnet nær ferskvann elver og innsjøer kan på ingen måte betraktes som drivved. Kommer rett fra elver og ferskvannsjøer, har dødt tre ingen egenskaper av drivved. Det krever en beskyttende behandling basert på kjemikalier mot xylofager. I tillegg, for å opprettholde det godt i tide, vil det bli nødvendig med lakk eller maling. Dødt tre kan se veldig ut som drivved. Lys og lys i farge, dødt tre er en utmerket imitator! Det er faktisk en naturlig syltetøy med flere verdier på den økologiske planen. Dens overordnede rolle i balansen og berikelsen av biologisk mangfold, gir samlingen av dødt tre nær elvene en sterk reaksjon fra miljøvernerne.

Deco-DIY-tre-float-stil speil-sol-sjø-av-båt
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 7/19


Når det gjelder Shabby chic eller seaside decor mani, er DIY driftwood prosjekter perfekt tilpasset dette. Spesielt verdsatt for sin romantiske sjarm, viser drivved å være et allsidig miljøvennlig materiale som stadig oftere finner seg i interiør og utvendig dekorasjon. Drivved brukes hovedsakelig for fremstilling av dekorative gjenstander som lamper, speil, rammer og møbler. Likevel er den vanligste bruken skulptur. Det er ikke uvanlig å se gjenstander DIY drivved som dekorasjon av vinduer eller til og med skulpturer som supplerer utformingen av noen butikker.

Deco-DIY-tre-float-foto-ramme-Deco-wood-float-valser
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 8/19

Mye mer enn bare en trepause er drivved frukt av naturens hardhet. Dens estetiske, skulpturert etter tid, gir den en rå sjøluft som ikke kan motstå.

En utmerket ide for DIY driftwood dekorasjon, tilpasse fotorammer er en av de mest originale DIY prosjekter og enkel å implementere. I tillegg til å gi et løft til de eldre rammene, lar drivvedet gjøre et dekorativt objekt super original, tilpasset habitatets stil. Å sette på skorstenens mantel, på kanten av vinduet eller på salongbordet, vil et slikt dekorativt objekt infisere en "seaside" med hele. I tillegg, for å implementere sin kreativitet, kan vi blande treverkene med andre naturlige gjenstander som småstein, skall og planter. Dermed vil vi ende opp med å skape et 100% unikt objekt.

Tilpass en fotoramme med drivved og småstein

Deco-DIY-tre-float-material nødvendig
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 9/19

Hvordan dekorere en original bilderamme ved sjøen

Deco-DIY-tre-float-dekorere hvordan fotoramme-style-sjø-til-kant
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 10/19

Når du velger billedrammen til å dekorere, vennligst kjøp deg selv en stor nok til å enkelt arrangere dekorative elementer. Få også en varm limpistol og noen limpinner. Begynn med å limke fire stykker drivved inn i rammens fire hjørner. Deretter kan du lime inn de andre elementene, distribuere dem ved siden av hverandre. Sett drivvedet i hvit maling, det ville være en opprinnelig ide å skape originalitet til DIY fotorammen.

Deco-DIY-tre-float-hjerte-tre-float-hengende-vegg
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 11/19

Det er flere muligheter til å dekorere en vegg og sublimere interiøret. Og bortsett fra variasjonen som kan kjøpes i butikkene, er veggdekorasjon å gjøre selv en ide som blir stadig mer populær. Nyt en stor visuell innvirkning, DIY drivvedkroner er blant de mest originale dekorative gjenstandene. Uendelig variabel, disse kronene kan brukes som dekorasjon for å henge på veggen eller inngangsdøren. I en sirkel, trekant, hjerte, firkant eller sekskant kan en slik krone markere en vegg i stuen eller forrette verandaen.

Hjerteformet dekorativ krone laget av papp og drivved

Deco-DIY-tre-float-hjerte-dekorative-vegg-hengende maskinvare
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 12/19

Drivvedet hentet på stranden kan brukes til realisering av ulike DIY drivved ideer både original og tilpasses. Man kan implementere sin kreativitet for å avlede stykkene av drivved i alle slags vakre dekorative gjenstander. DIY nøkkelringer, interessante stearinlysholdere, centerpieces etc. - Det er umulig å liste opp alle mulighetene du har til disposisjon.

Deco-DIY-tre-float-deco-vegg-hjerte-DIY
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 13/19

Super original, dette DIY drivvedprosjektet er faktisk veldig enkelt å implementere. Først og fremst er det nødvendig å rengjøre og polere bitene av drivved. Barken kan fjernes med en kniv og overflaten av treet gni med sandpapir for å polere det. Da trenger vi et hjerte mønster kuttet ut av papp. Når det nødvendige materialet er gitt, kan man engasjere seg i DIY. En varm limpistol brukes til å lim drivvedet på den hjerteformede støtten. Endelig er alt som gjenstår å henge det dekorative objektet på plass.

Deco-DIY-tre-float-center-of-table-mini-flaske glass
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 14/19

Hvis du er en DIY entusiast og hjemmelagde dekoratør, vil DIY drivved ideer passe til din smak. Å lage et uvanlig bordsenter er et super originalt DIY-prosjekt som lar deg lage den ideelle borddekorasjonen, best egnet til stilen til den eksisterende innredningen. Emisjonering av sjøånden, DIY dekorasjoner basert på drivved vil gi en romantisk touch til rommet.

Deco-DIY-tre fløt midt-table-til-selv-utstyr-nødvendig
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 15/19

Midtpunktet som presenteres for deg ovenfor, er basert på drivved. I tillegg til å bringe en romantisk touch, vil denne dekorasjonen invitere naturen til bordet. For å oppnå det, trenger du en gren av drivved, slipt med sandpapir på forhånd. Med hensyn til de foretrukne beholderne kan man satse på soliflorene eller til og med få mini-hetteglass. Når beholderne er levert, må de limes på grenen ved å ordne dem etter ønske. Til slutt, alt du trenger å gjøre er å slippe noen grønne eller blomsterstammer.

Deco-DIY-tre-float-wall deco-moderne-spisestue
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 16/19

Ideene til deco DIY drivved tilpasser seg perfekt til interiøret av enhver stil. Minimalistisk og nykter innredning, eklektisk, Shabby chic eller seaside ånd, drivvedet er velkommen til å puste en romantisk og elegant til miljøet. Moderne kunstverk, laget av drivved, klatre opp veggen for å pynte det og skape en spesiell atmosfære i rommet.

Deco-DIY-tre-float-dør-bilder-vegg-ledning-tre-fløt
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 17/19

Her er et DIY drivvedprosjekt så vakkert som det er praktisk! Tanken er å lage en veggmontert bildeholder som er både enkel og veldig original. Denne vakre ideen er spesielt egnet for stuen og ungdomsrommet. En liten dragkledning, noen grener av drivved og noen treklemmer - dette er arsenalet som trengs for realiseringen av dette fantastiske prosjektet.

Deco-DIY-tre-float-krone-tre fløt ideer
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 18/19

Avkallbar til uendelig er drivkronene en utmerket ide å lage deg selv. Et slikt DIY drivvedprosjekt gjør det mulig for alle å skape hjemme en vakker sjøutsikt. For å produsere en slik dør- eller veggkrone, er de vanligste teknikkene bruk av lim og tråder.

Deco-DIY-tre-float-foto-frame-style-sjø-til-kant
14 Deco Ideas DIY Driftwood for å få en "Seaside" Air to Habitat | Brico | 19/19

Fotorammer for å tilpasse er en flott DIY drivvedide ide, som vi kan prøve med barna når helgen kommer. Små kunstnere kan omsmelte treverkene, som tidligere er renset og slipt med sandpapir, for å gi originale detaljer til sluttresultatet!

* Fotoramme for å dekorere deg selv - detaljerte instruksjoner her

* Gjør det selv midtpunktet - opplæring her

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 75

Back to top