14 Deco Ideas DIY Driftwood, da prinese “morje” zraka

Deco-DIY-les-float-foto-okvir-meri
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 1/19


Driftwood je material, ki je v zadnjih letih zaslužil častno mesto v notranjosti. Postavljen je danes med najpogostejše reciklirne materiale, ki se uporabljajo za izdelavo pohištva in dekorativnih predmetov. Kiparji, umetniki in drugi ustvarjalci, ki jih vse bolj cenijo, projekti DIY driftwood zdaj uživajo vedno večje zanimanje.

Kaj morate vedeti o driftwoodu

Deco-DIY-les-float-svečo-vejo-les dekor plašč dimnika
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 2/19

Material, ki ga je mogoče reciklirati, par excellence, viseča luna je v službi človeka v okviru ekoloških ukrepov. Kot verjetno že veste, je driftwood les, ki ga je obalo pritekala struja, plimovanje in veter. In zaradi daljšega stika s soljo je material naravno zaščiten proti ksiofagnim insektom. Zato ni potrebno posebno zdravljenje.

Deco-DIY-les-float-police service-style-morja do roba
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 3/19

Ena od največjih prednosti DIY driftwood je njegova vrhunska moč za "živi" les. Imajo nedvomno estetiko, pohištvo in dekorativni predmeti DIY driftwood so na voljo v različnih barvah, kot so siva, bela in bež. Driftwood prihaja v številnih oblikah, vključno s debla, koreninami ali deskami, kar omogoča ustvarjanje številnih kreacij katere koli velikosti.

Deco-DIY-les-float-sočno-krona-deco
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 4/19


Kar se tiče izvora tega zelenega materiala, se izraz "driftwood" pripisuje vsem lesu, ki prihaja iz morja ali solnih jezer, in se s plimovanjem prinese nazaj na obrežje. Njegovo poreklo je lahko večkrat in lahko pride tudi iz razbitine čolna ali kosov lesa, ki so po naključju padle v morje.

Deco-DIY-les-float-ball-umetniška skulptura, sodobna
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 5/19

Sponzorirane povezave

Njegova sestava, naravno bogata s soljo in estetskimi lastnostmi, naredi vsak predmet DIY driftwood pravi umetniško delo, ki je vredno občudovanja. Kot smo že omenili, za zaščito drevesnega lesa ni potrebna nobena obdelava. Poleg tega materiala v celoti obdelujejo naravni elementi.

1

Driftwood in mrtvega lesa - kakšna je razlika?

Deco-DIY-les-float-čoln do sebe
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 6/19


Deadwood, ki se nahaja v bližini sladkovodnih rek in jezer, se nikakor ne more obravnavati kot drevesni les. Neposredno od reke in sladkovodnih jezer, mrtvega lesa nima lastnosti visečega lesa. Zahteva zaščitno zdravljenje, ki temelji na kemikalijah proti ksilofagom. Poleg tega bo potreben nanos laka ali barve, da se bo s časom dobro vzdrževal. Mrtvi les lahko zelo podobno kot viseče luknje. Svetlo in svetlo v barvi, mrtvi les je odličen imitator! Pravzaprav je naravni marmelat z več vrednotami na ekološkem načrtu. Njegova prevladujoča vloga v ravnotežju in obogatitvi biotske raznovrstnosti, zbiranje mrtvega lesa v bližini rek povzroča močan odziv okoljskih strokovnjakov.

Deco-DIY-les-float-style ogledalo-sonce-morje-of-čoln
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 7/19


Kar se tiče Shabby šikanskega ali morskega dekleta, so projekti vlečenega lesa DIY popolnoma prilagojeni temu. Posebej cenjen zaradi svoje romantične čare, se viseče luknje izkazuje kot vsestranski okolju prijazen material, ki ga vedno bolj pogosto najdemo v notranji in zunanji dekoraciji. Driftwood se uporablja predvsem za izdelavo dekorativnih predmetov, kot so svetilke, ogledala, okvirji in pohištvo. Kljub temu je najpogostejša uporaba skulptura. Nič nenavadnega je videti predmete DIY driftwood kot dekoracija oken ali celo kipov, ki dopolnjujejo postavitev nekaterih trgovin.

Deco-DIY-les-float-foto-okvir-deco-les-Float-valji
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 8/19

Precej več kot samo drevo, je plimovanje surove narave. Njegova estetika, ki jo je skulptujeta čas, ji daje surovi morski zrak, ki se ne more upreti.

Odlična ideja za dekoracijo visečih lončkov DIY, prilagoditev foto okvirjev je eden najbolj originalnih DIY projektov in je enostaven za uporabo. Poleg tega, da spodbuja stare okvire, drevesni les omogoča, da je dekorativni predmet super originalni, prilagojen slogu habitata. Če želite postaviti na ogrado dimnika, na robu okna ali na mizi, bo tak okrasni predmet pritegnil dotik »morje« s celoto. Poleg tega, da izvajamo svojo ustvarjalnost, lahko kosov lesa zmešamo z drugimi naravnimi predmeti, kot so kamenčki, lupine in rastline. Tako bomo na koncu ustvarili 100-odstotni edinstveni objekt.

Prilagodite fotookvir z visečimi luknjami in kamenčki

Deco-DIY-les-float-materiala, ki je potrebno
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 9/19

Kako okrasiti izvirni slikovit okvir um od morja

Deco-DIY-les-float-okrasitev kako-foto-okvir-style-morje-do-roba
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 10/19

Ko izberete okvir za okraševanje, prosimo, kupite dovolj velik, da lahko uredite dekorativne elemente. Tudi dobili vročo lepilo pištolo in nekaj lepilo palice. Začnite z lepljenjem štirih kosov visečega lesa v štirih kotih okvirja. Potem lahko prilepite druge elemente, ki jih razdelite med seboj. Postavite driftwood v belo barvo, to bi bilo originalna ideja, da bi posnetek izvirnosti v foto okvir DIY.

Deco-DIY-les-float-srce-les-float-visi-stena
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 11/19

Obstaja več možnosti za okrasitev stene in sublimiranje notranjosti. In poleg raznovrstnosti, ki jo lahko kupite v trgovinah, stenske dekoracije naredite sami, je ideja, ki postaja vse bolj priljubljena. Uživajte v velikem vizualnem učinku, krone DIY driftwood so med najbolj izvirnimi okrasnimi predmeti. Brezstopenjsko, te krone se lahko uporabljajo kot dekoracija, da visi na steni ali na vhodnih vratih. V krogu, trikotniku, srcu, kvadratu ali šesterokotniku, lahko taka krona označuje steno v dnevni sobi ali posladi verande.

Okrogla okrasna krona iz kartona in drevesa v obliki srca

Deco-DIY-les-float-srce-dekorativno-stene visi strojne opreme
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 12/19

Drevesni lonec, posnet na plaži, se lahko uporablja za uresničitev različnih idej o driftwoodu tako originalne kot prilagodljive. Eden je mogoče izvajati svojo ustvarjalnost za preusmeritev kosov drevesa v vse vrste lepih dekorativnih predmetov. DIY obeski za ključe, zanimivi držala sveč, osrednji deli itd. - nemogoče je navesti vse možnosti, ki so vam na voljo.

Deco-DIY-les-float-deco-stena-srce-DIY
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 13/19

Super original, ta projekt DIY driftwood je v resnici zelo enostaven za izvedbo. Najprej je treba čiščenje in poliranje kosov drevesnega lesa. Lube je mogoče odstraniti z nožem, površina lesa pa je podrla s šprintom, da jo polije. Potem bomo potrebovali srčni vzorec, izrezan iz lepenke. Ko je zagotovljen potreben material, se lahko vključi v DIY. Pištolo za vroče lepljenje se uporablja za lepljenje lesa na podlago v obliki srca. Nazadnje, vse, kar ostaja, je, da obesi dekorativni predmet na svoje mesto.

Deco-DIY-les-float-center-of-tabele-mini-steklenica
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 14/19

Če ste DIY navdušenec in domači dekorater, DIY driftwood ideje bodo ustrezali vašemu okusu. Izdelava nenavadnega miznega centra je super originalni DIY projekt, ki vam omogoča ustvarjanje idealne dekoracije mize, ki najbolje ustreza slogu obstoječega dekorja. Vključitev morskega duha, dekoracije DIY na osnovi drevesa, bodo privlačile romantičen dotik v vesolje.

Deco-DIY-les v zraku center-table-v-samo-oprema-to potrebno
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 15/19

Osrednji del, ki ste ga predstavili zgoraj, temelji na drevesu. Poleg romantičnega dotika bo ta okras povabil naravo na mizo. Da bi to dosegli, boste potrebovali vejo visečega lesa, vnaprej brušenega s šprintom. V zvezi s prednostnimi vsebniki se lahko stavite na soliflore ali celo dobite viale z mini steklom. Ko so posode zagotovljene, jih je treba pritrditi na podružnico tako, da jih pripravite po svoji volji. Končno, vse, kar morate storiti, je zdrsniti nekaj zelenih ali cvetnih stebel.

Deco-DIY-les-float steno deco-moderno-jedilnica
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 16/19

Ideje deco DIY driftwood se popolnoma prilagajajo notranjosti katerega koli sloga. Minimalistični in trezni dekor, eklektični, Shabby šik ali morski duh, visečo drva je dobrodošla, da dihate romantično in elegantno do okolja. Sodobna umetniška dela, izdelana iz drevesnega lesa, se povzpnejo do stene, da jo okrasijo in ustvarijo posebno vzdušje v sobi.

Deco-DIY-les-float-vrata-fotografije-stena-kabel-les-zraku
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 17/19

Tukaj je projekt DIY driftwood, ki je čudovit, kot je praktičen! Ideja je, da se stenski nosilec slike, ki je preprost in zelo izviren. Ta lepa ideja je še posebej primerna za dnevno sobo in prostor za najstnike. Malo vrvice, nekatere veje drevesne plošče in nekaj lesenih sponk - to je arzenal, potreben za izvedbo tega odličnega projekta.

Deco-DIY-les-float-krona-les zraku ideje
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 18/19

Declinable ad infinitum, lesni zraku venci so odlična ideja, da bi sami. Tak DIY les projekt zraku omogoča vsakomur, da ustvarite doma lepo obmorsko vzdušje. Za izdelavo takšnega vrata venec ali steno, najpogostejše tehnike so uporaba lepila in navojev.

Deco-DIY-les-float-foto-okvir-style-morja do roba
14 Deco Ideas DIY Driftwood, da se "morje" zrak na Habitat | Brico | 19/19

Okviri fotografij, ki jih lahko prilagodite, so odlična ideja o pomladi, ki jo lahko poskusite pri otrocih, ko pride vikend. Mali umetniki lahko prebarvajo lesene dele, predhodno očiščene in brušene z brusnim papirjem, da se dotakne izvirnosti do končnega rezultata!

* Okvir za samodejno dekoracijo - podrobna navodila tukaj

* Naredite sami centerpiece - vadnico tukaj

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 69

Back to top