Izvorno božićno drvce izrađeno od drveta elegantnog i prirodnog dizajna

prirodno drvo božićno drvce ukrašeno-loptice-dizajn
Izvorno božićno drvce u elegantnom i prirodnom dizajnu Božićni ukrasi 1/4


Božićno drvce umjetnog, ali prirodnog i autentičnog aspekta, postoji li? Da, apsolutno! Pogledajte ovaj lijepi lijep prijatelj. To je izvorno, jedinstveno stablo dizajna koje izgleda više nalik nevjerojatnoj 3D zagonetki. Arhitekti Build Studioa izumili su ovaj inovativni dizajn koji nije samo originalan, već i vrlo praktičan. Prototip se temelji na Fraser jajetu (Frasier Fir ili Abies fraseri) koji je crnogorična vrsta endemična u regiji istočne SAD. Pregledajte ovo super sladak stablo!

Jednostavno montažno božićno drvce

izvorno božićno drvo moderno-drvo dizajn-jedinstveno
Izvorno božićno drvce u elegantnom i prirodnom dizajnu Božićni ukrasi 2/4

Skup stabla je vrlo jednostavan, jer se sastoji od dvije "ploče" u specifičnom obliku drveta koji se uklapaju jedni u druge kako bi formirali super lijepo drvo. Mjera 12,7 cm (5 inča) i zauzima vrlo malo prostora. Njegov kompaktni oblik predstavlja veliku prednost jer ga možete smjestiti u kut kuhinje, u dječjoj sobi ili čak na stoliću za kavu u dnevnoj sobi.

Ukrasite božićno drvce s vijencima ili kuglicama

Božićno drvce izvorne vijence - sjajne kugle
Izvorno božićno drvce u elegantnom i prirodnom dizajnu Božićni ukrasi 3/4

Još jedna važna prednost je ta što, budući da ima organski izgled, možete ukrasiti stablo na mnogo različitih načina. Na krajevima svake grane ima male rupe na kojima možete objesiti božićne kuglice ili bilo koji drugi ornament koji želite. Njegova neutralna boja pogodna je za ukrašavanje svijetlih boja, poput kuglica svijetlo crvene ili šumske zelene boje. Idite za jednobojnu vijenac svjetlosti i dizajnrajte klasični ukras ili ga prekrivajte čipkatim vijencima za ukras ukrašenog vintage. Elegantni apartmani u skandinavskom stilu savršeni su za to Božićno drvce izvorni i organski, ali ide dobro sa svim vrstama interijera, bilo modernih ili klasičnih.

Božićno drvce drveni originalni dizajn izvorni elementi božićnog drvca - drvo-lako
Izvorno božićno drvce u elegantnom i prirodnom dizajnu Božićni ukrasi 4/4


1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Back to top