Lukisan warna untuk trend bilik dalam 18 gambar!

cat warna untuk bilik biru-langit-panel-dinding-kayu
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 1/18


Pilih yang cantik cat warna untuk bilik tidur Dewasa amat penting kerana warna memainkan peranan yang sangat penting dalam mood dan kesejahteraan kita. Mereka boleh memperbaiki dunia dalaman kita dan keadaan minda kita. Langit biru, salju putih, kelabu taip atau kuning kelabu? Peluang yang baik adalah tidak berkesudahan! Untuk membantu anda mencari warna lukisan yang indah untuk bilik tidur dewasa, Deavita.fr ingin memberi anda gambaran mengenai warna trend 2016! Adakah anda ingin berani warna-warna sengit dan warna-warna terang dalam hiasan bilik tidur anda? Atau adakah anda mempunyai tempat yang lembut untuk pastel dan semangat semula jadi dan elegan? Untuk mengetahui semua permohonan yang sesuai dengan warna yang berlainan, lihat pemilihan gambar kami di bawah!

Warna Cat untuk Bilik Tidur - Idea dan Tips untuk Reka Bentuk Interior Bergaya!

cat warna untuk bilik biru-pantone-katil-katil-putih
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 2/18

Apabila seseorang mula memilih warna lukisan untuk bilik tidur, atau untuk bilik lain di dalam rumah selain itu, seseorang mesti terlebih dahulu menentukan kesan yang ingin diberikan kepada hiasan dalamannya. Ingat untuk mempertimbangkan beberapa unsur penting seperti susun atur, permukaan dan kecerahan kepingan. Warna-warna dapat dengan mudah menjadikan bilik anda menjadi tempat yang menenangkan, tenang, menyegarkan, romantis atau bahagia.

Ketahui cara menggabungkan warna bergaya untuk hiasan moden dan mewah!

cat warna untuk biru bilik-sacrelle-frame-hiasan
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 3/18

Warna pastel dicirikan oleh kelembutan yang mengasyikkan yang akan mengubah bilik anda menjadi tempat yang ajaib yang mengundang kepada lamunan. Adakah anda ingin menyelam ke dalam suasana zen yang kondusif untuk meditasi dan pemulihan kuasa? Jadi, pilih warna cat bilik yang akan membawa anda segera ke dunia yang lembut dan halus. Memilih langit biru, serbuk merah jambu, pudina hijau, kuning pucat, pasir lebah, krim, gading, taupe dan sebagainya.

Bilik merah jambu dan kelabu - bagaimana untuk menghiasnya dengan angin

Bagaimana untuk membina bilik tetamu kecil? Petua, kiat, idea dan gambar!

Bilik Tidur Dewasa - 127 Idea Reka Bentuk Moden

Bagaimana untuk memilih warna lukisan yang baik untuk bilik tidur?

cat warna untuk bilik biru-sky-parket-contracollé-furnitures-white
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 4/18


Di dinding bilik moden ini, warna biru syurga adalah teduhan yang menenangkan yang menambah sentuhan kehebatan dengan membantu mengembangkan ruang secara visual. Salji putih dada laci dan tempat tidur yang rendah, dilengkapi dengan kehangatan parket pepejal, mengimbangi campuran pastel yang memerintah di dalam bilik. Jangan ketinggalan langsir tipis atau bulu palsu di atas lantai yang menjadikan bilik itu selesa dan selesa.

Lukisan warna untuk bilik tidur yang dilengkapi dengan semangat minimalis


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 5/18

1
Pautan Sponsor

Susun bilik mengalu-alukan dengan reka bentuk yang moden dan elegan, terima kasih kepada warna cat lembut untuk bilik tidur dewasa! Jika bilik tidak lebih dari 15 m², pilih nada neutral atau warna pastel, kerana warna-warna gelap dapat mempersempit ruang. Tip Deco: gabungan 2 atau 3 warna dan pengulangan mereka dalam semua elemen akan memodenkan hiasan lebih lanjut.

Salji putih, kuning matahari atau warna cat lain untuk bilik moden?


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 6/18


Mungkin nampaknya sedikit berani dalam lukisan dinding, tetapi salah satu warna trend 2016 adalah matahari kuning! Warna kuning adalah warna yang hangat dan terang untuk kebanyakan orang mencipta persatuan positif. Sekiranya anda ingin membuat bilik anda lebih luas, gunakan banyak bunga matahari yang kuning, yang akan mewujudkan suasana musim bunga. Walau bagaimanapun berhati-hatilah: selain memudahkan komunikasi, warna ini mempunyai kesan tenaga dan dapat merangsang lebih banyak orang yang menghadapi kesulitan tidur!

Petua halus untuk memilih warna yang betul untuk bilik tidur dewasa


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 7/18


Jika ini berlaku untuk anda, gunakannya sebagai aksen kecil dan kemudi ke salah satu varian pastelnya. Simpan selebihnya dengan mensasarkan palet warna lebih organik yang mungkin dan mengeluarkan butiran yang tidak perlu. Kuning pastel yang elegan dan putih di dinding, akan menggabungkan dengan sempurna dengan tekstil yang lembut dan lembut. Untuk keselesaan yang optimum, menghias bilik dengan permaidani berselaput cantik, permaidani bulu dan beberapa hiasan kusyen.

Bahagian dalaman yang luas di salji putih dan padanan perabot kayu pepejal


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 8/18

Bilik dewasa yang hebat ini, dilengkapi dengan semangat Scandinavia moden, menggoda kami dengan perabotnya yang canggih dengan garis-garis yang bersih. Snow White sebagai warna cat untuk bilik tidur Scandinavia - pilihan yang sangat bijak dan bijak! Warna putih dari kelabu atau taipe adalah satu lagi pilihan yang hebat untuk dicuba, terutama jika anda mendapati bahawa putih murni kelihatan terlalu impersonal, atau bahkan secara tidak senonoh steril.

Warna cat untuk bilik pereka: ungu, ungu atau merah muda?


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 9/18

Menghiasi pedalaman dengan warna cat yang hebat untuk bilik yang mulia dan halus pada suatu masa! Pernahkah anda berfikir tentang ungu dan banyak variasi yang cukup mengagumkan? Sama ada plum, lilac, mauve, lavender atau lain warna ungu, warna cantik ini adalah salah satu warna paling hangat pada masa ini. Dari ungu yang mendalam menjadi ungu lembut, ungu datang dalam pelbagai warna, menawarkan kosmos kemungkinan untuk menghiasi semua ruang tamu kami, bukan hanya bilik tidur dewasa. Suasana yang tenang di dalam bilik atau hiasan mewah di ruang tamu, temui panduan pengguna kami warna yang indah ini!

Lukisan dinding berwarna ungu bertentangan dengan perabot berwarna lacquered


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 10/18

Apabila nuansa tertentu dipilih, persoalan yang perlu dipertimbangkan ialah apa yang harus dikaitkan dengannya untuk menjadikannya berfungsi. Berita baiknya adalah bahawa ungu adalah warna yang cukup kaya dengan sendirinya yang tidak memerlukan banyak usaha hiasan. Terdiri dari merah dan biru, dalam perkadaran yang berubah-ubah, seseorang itu boleh mengahwininya dengan baik dan dengan yang panas dan dengan perbelanjaan. Walau bagaimanapun, terdapat pilihan ketiga, iaitu: untuk mengaitkannya dengan warna-warni yang ringkas, klasik dan moden pada masa yang sama. Kami mengesyorkan putih tulen untuk ungu yang sengit dan masing-masing anthracite kelabu, hampir hitam, untuk pucat pucat.

Cat warna untuk bilik tidur moden - anthracite grey, mutiara atau taupe?


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 11/18

Setelah menyebut warna kelabu, kita tidak boleh meninggalkan mereka sebagai variasi warna cat bilik. Mereka tetap "warna" tanpa pigmen, yang bermaksud bahawa mereka tidak mempunyai watak yang unik. Untuk menjadikan mereka kurang impersonal kita boleh menggunakan bantuan nada yang lebih sengit yang akan mengimbangi mereka. Bergantung pada kesan yang dicadangkan, anda boleh menggunakan kuning, oren, hijau atau merah serta semua warna pertengahan mereka.

Dinding berwarna kelabu abu-abu, almari pakaian terbina dalam salji putih, katil yang rendah di dalam kayu pepejal dan lantai di parket kejuruteraan


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 12/18

Biru tidak dilarang sama ada, tetapi perlu diingat bahawa ia akan menyegarkan lagi reka bentuk anda. Oleh itu, perlu dielakkan sekiranya anda ingin memanaskan bilik tidur dewasa yang telah dicat dengan warna abu-abu. Dan jika anda tidak menemui apa-apa pilihan ini, anda sentiasa boleh memilih tekstur semula jadi dan selesa. Contohnya, perabot kayu ringan semula jadi sangat elegan dan pada masa yang sama memakai putih kelabu segar dan bersih.

Warna cat untuk bilik dan petua untuk dipertimbangkan


Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 13/18

Akhirnya, cahaya dari lekapan lampu di dalam ruang, dan lebih tepat lagi suhunya, boleh mempengaruhi penampilan warna-warna yang digunakan di pedalamannya. Cahaya sejuk dengan mudah boleh menjadikan cat abu-abu anda menjadi merpati biru, sementara yang hangat dapat menjadikannya kelihatan mole! Jadi pilihlah dengan teliti bukan sahaja lampu anda, tetapi juga mentol anda mengambil perhatian terhadap suhu mereka di Kelvins. Singkatnya, mentol 2000 K memancarkan cahaya super panas, antara 5000 dan 6000 meniru siang pada tengah hari, sementara satu di atas nilai-nilai ini agak sejuk.

Lukisan taupe yang elegan dan moden di bilik tidur dewasa kontemporari

cat warna untuk bilik-katil-katil-putih-emas
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 14/18

Idea lukisan dua-nada dan kelabu di bilik tidur yang elegan

cat warna untuk corak-bilik tidur-lilac-katil-lilac-corak
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 15/18

Lukisan dinding kuning di bilik tidur kontemporari yang elegan

cat warna untuk bilik-langit kecil
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 16/18

Warna cat untuk bilik petrol biru berbeza dengan lantai resin kelabu yang ringan

cat warna untuk bilik tidur -blue-petroleum-moden
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 17/18

Bilik yang terang dan luas dengan lukisan dinding biru glasier

cat warna untuk bilik tidur -blue-glacier-lipat-vintaj
Cat warna untuk bilik bergaya di 18 gambar atas! | Bilik tidur | 18/18

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 61

Back to top