25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun

bilik-bilik tidur moden kayu kabinet-pepejal kayu katil kerusi Eames-hitam
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 1/26


Jika anda mencari reka bentuk dalaman dan idea-idea menghias untuk dalaman kontemporari anda, maka 25 idea kami untuk bilik tidur moden hanya untuk anda. Di dalam galeri foto kami, anda akan dapati banyak gabungan yang berjaya dengan gaya yang berbeza. Semak pilihan foto kami dan marilah kami memberi inspirasi kepada anda dengan idea kami untuk bilik tidur moden.

Idea untuk bilik tidur moden - katil sejuk dan reka bentuk dinding yang bergaya

Pelawat yang datang ke bilik-bilik tidur-katil-bawah-kayu katil-putih-kelabu-katil kepala-empuk dada-kayu
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 2/26

1. Bilik tidur ini dilengkapi dengan katil rendah moden. Seluruh dinding memainkan peranan kepala kepala elegan dan cantik yang dihiasi dengan corak ikal. Terdapat almari pakaian besar yang menyediakan banyak ruang penyimpanan supaya semua pakaian dan aksesori akan kemas. Di samping itu, terdapat sebuah bilik rias yang elegan yang membentuk keseluruhan perabot perabot praktikal dan moden.

Idea untuk bilik tidur - almari pakaian besar dengan bijian menarik

bilik tidur moden-kepala-katil-pejabat-almari-kayu-suspensi-kerusi-hitam bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 3/26

2. Idea untuk bilik tidur moden - almari pakaian besar adalah penangkap mata yang nyata oleh bijian semula jadi. Terima kasih kepada penggunaan kayu gelap, bilik tidur memancarkan suasana yang hangat dan menyenangkan, yang menyumbang kepada tidur yang baik. Papan kepala, dua meja tepi katil dan perabot pejabat mewakili sekeping perabot! Betapa selesa!

Bilik tidur reka bentuk yang elegan dan abadi

bilik-bilik tidur moden katil turun-deco-dinding sudut-office-bilik suite suite
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 4/26


3. Idea untuk bilik tidur moden - dalam contoh ini, kita menyedari betapa banyak kombinasi boleh dibuat dalam bilik tunggal. Contoh pertama memandatkan kita dengan tempat tidurnya yang rendah, yang kedua dengan aksen warna. Kedua-duanya mempunyai bilik mandi bersebelahan, dipisahkan oleh dinding kaca tunggal. Kita boleh mengatakan bahawa reka bentuk pertama sesuai untuk lelaki manakala yang kedua - mempunyai sentuhan feminin, diperolehi selepas penggunaan warna dan corak.

Bilik tidur dengan hiasan elegan - rak dinding yang benar-benar menarik perhatian

1

bilik-bilik tidur moden dinding-look-konkrit-kayu rak-jelas-katil simpanan
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 5/26

Pautan Sponsor

4. Idea untuk bilik tidur moden - bilik tidur ini sangat moden. Rak dinding menyediakan ruang yang cukup untuk buku, petak di bawah katil juga mudah dan diterangi dengan baik. Reka bentuk ini sempurna walaupun untuk remaja.

Warna-warna neutral di dalam bilik tidur - putih dan kelabu

bilik-bilik tidur moden tirai wallpaper-corak linear katil-kelabu-permaidani shaggy
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 6/26


5. Warna-warna neutral seperti putih dan kelabu, serta garisan-garisan yang bersih dan lurus dari perabot membuat bilik lebih luas dan luas. Corak halus kertas dinding berwarna kelabu adalah aksen yang indah di pedalaman.

Hiasan dinding di dalam bilik tidur

bilik-bilik tidur-moden-cat kelabu-jadual-putih linen kelabu kabinet kayu
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 7/26


6. Gagasan untuk bilik tidur moden - satu contoh yang baik tentang penggunaan kayu di pedalaman. Kayu ringan membuat suasana hangat dan ramah. Perabot dan lantai di dalam kayu, dan warna yang berbeza memancarkan perasaan harmoni. Ini juga terpakai kepada tingkap yang memberikan cahaya semulajadi yang baik di dalam bilik.

Bilik tidur utama dengan katil double yang menawarkan keselesaan maksimum

bilik-bilik tidur moden katil-platform-kayu-wallpaper-kelabu-permaidani shaggy
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 8/26

7. Idea untuk bilik tidur - katil di mana-mana bilik tidur adalah perkara yang paling penting, bukan? Oleh itu, katil perlu perhatian khusus. Ini dicapai dengan rangka katil XXL dan kepala katil yang melebar di atas katil pada separuh siling. Warna-warna hangat memenuhi warna-warna sejuk dan mencipta reka bentuk bilik tidur yang ideal. Kertas dinding asal dalam kelabu muda, dihiasi corak putih dan halus, juga memainkan peranan hiasan dan sangat asli.

Tingkap besar adalah penting untuk kesejahteraan di bilik tidur

format bilik-bilik tidur moden rata-dinding jubin kayu-gelap-besar
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 9/26

8. Bilik tidur ini mempunyai bilik mandi bersebelahan, dibahagikan dengan dinding kaca tunggal. Terima kasih kepada tingkap besar, anda boleh berasa dekat dengan alam semula jadi tanpa meninggalkan katil. Panel dinding kayu gelap membawa keanggunan khusus. Aksesori menarik membawa sentuhan artistik ke bilik.

Dinding konkrit terdedah

bilik tidur moden-katil kepala-katil-sudut-meja-cahaya-kayu-katil-lampu-hitam bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 10/26

9. Dinding dan siling konkrit yang terkandung telah sangat popular sejak kebelakangan ini. Untuk bilik yang tidak kelihatan sejuk, mereka boleh digabungkan dengan aksen kayu. Untuk tujuan ini, dalam kes ini, lantai kayu dan perabot kayu telah dipilih. Papan kepala bertindak sebagai perabot rak dan perabot pada satu masa. Idea ini sesuai untuk bilik kecil.

Bilik tidur gaya pantai

bilik-bilik tidur moden dinding rata-hijau-mint Bilik-suite suite
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 11/26

10. Bilik tidur gaya-moden ini berhutang dengan daya tarikan kepada aksen hijau yang menghiasi dinding di belakang katil, seperti aksesori berwarna karang yang tersebar di seluruh bilik. Palet warna di sini lembut dan menjadikan suasana lebih menyenangkan dan selesa. Dinding kaca yang memisahkan bilik mandi bersebelahan juga sepatutnya disebut.

Idea untuk bilik tidur moden - skrin kayu memainkan peranan elemen reka bentuk

Bilik tidur moden dengan bilik mandi-moden-dinding-kayu-bersebelahan
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 12/26

11. Idea yang baik untuk menggambarkan bilik tidur dan bilik mandi bersambung adalah skrin yang boleh digunakan walaupun sebagai kepala katil. Jika skrin kayu, ia akan melepaskan sentuhan haba di pedalaman. Dalam contoh ini, kita boleh menyebutkan sconce dinding elegan yang dilampirkan pada skrin. Bilik mandi kelihatan elegan dengan kelopak marmar dan siling putih dihiasi dengan hiasan plester.

Bilik tidur putih kelihatan luas dan cerah

bilik-bilik tidur moden siling cornice-cahaya-katil-blan-kelabu kerusi kulit
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 13/26

12. Di dalam bilik tidur yang luas dan terang, anda dapat mencari semua yang anda perlukan. Di samping katil besar dan kepala katil kerusi, terdapat kawasan bacaan yang selesa. Anda boleh duduk dengan selesa di kerusi kulit dan selepas itu berbaring di tempat tidur.

Lukisan dinding segar untuk bilik tidur moden

bilik tidur moden-lukisan-kuning-katil-platform-kayu-sudut-pejabat bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 14/26

13. Katil terletak pada platform, yang menawarkan kemungkinan menempatkan perabot pejabat di tengah-tengah bilik, tanpa membebani dan tanpa mengganggu pergerakan bebas. Almari pakaian dengan pintu gelangsar adalah penjimat ruang yang hebat. Seperti yang dapat anda lihat, suasana di bilik tidur sangat bagus. Ini adalah kerana kombinasi warna kayu hangat dan dinding kuning.

Bilik tidur moden dengan aksen kayu

bilik-bilik tidur moden putih-selesa-katil kepala LED-kayu gelap-tempat
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 15/26

14. Katil putih dan kabinet dinding putih dipertingkatkan dengan beberapa aksen kayu gelap. Kepala katil, lantai dan bilik persalinan terintegrasi ke dalam pedalaman ini untuk mencapai kesan ini. Hasilnya - suasana yang elegan dan menyenangkan.

Berbeza di bilik tidur sebagai mata yang menarik

bilik tidur moden-kepala-katil-kayu-kabinet-cahaya-kayu-gelap bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 16/26

15. Di dalam bilik tidur permaidani abu-abu yang terang ini, perabot kayu gelap dan cahaya yang menghasilkan permainan kontras. Papan kepala dan almari mempunyai reka bentuk yang asli dan menarik. Seperti yang anda dapat lihat, bilik tidur ini mempunyai reka bentuk yang moden dan mesra.

Kayu cerah di bilik tidur cahaya

lampu bilik-bilik tidur moden katil kabinet pejabat-kayu bingkai gambar hitam
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 17/26

16. Bilik tidur ringan ini mempunyai penampilan yang baik dan mesra. Kesan ini disebabkan oleh kayu ringan dan pesona semula jadi. Aksen gelap adalah aksen dinding yang indah. Bilik tidur dilengkapi dengan semua yang diperlukan - katil, almari pakaian, meja tepi katil dan perabot pejabat. Dalam praktiknya, bangku tidak mengambil tempat, kerana ia boleh diletakkan di bawah meja dan itu - kita masih mendapat ruang!

Headboard baru benar-benar boleh menukar bilik tidur

bilik-bilik tidur moden katil-unit-dinding kayu-gelap-kelabu
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 18/26

17. Ini lagi bilik tidur nombor 15, dari perspektif yang berbeza dan dengan papan kepala reka bentuk yang berbeza. Modul dinding berfungsi dan skema warna neutral menjadikan bilik itu sangat elegan dan mesra.

Bilik tidur dengan perabot gaya eklektik

bilik tidur moden dengan kepala-katil-empuk-kerusi-kulit-kayu-meja moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 19/26

18. Mungkin anda hairan di mana pesona bilik tidur ini berasal! Jawapannya mudah - gabungan kedua-dua gaya - moden dan vintaj. Tali pinggang kerusi berlengan, kulit kerusi kulit putih dan meja katil yang menarik - semuanya membawa daya tarikan dan keselesaan yang diperlukan. Reka bentuk meja dan kerusi itu luar biasa, kombinasi kayu dan logam yang indah.

Tata letak bilik kecil dan padat

bilik tidur moden-dinding-panel-kayu-karpet-putih-suspensi-bola bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 20/26

19. Bilik tidur ini sangat kecil dan dibahagikan kepada dua kawasan di mana segala-galanya diperlukan. Di bahagian belakang, ada satu tetingkap sama seperti meja berpakaian elegan. Penutup dinding dan lantai berada dalam kayu ringan. Gandum semulajadi sangat asli dan memberikan ruang yang elegan. Penggantungan bola sangat menarik. Dirangka bersebelahan meja sebelah logam, ia meletakkannya di bawah cahaya projektor.

Putih dan kelabu membentuk ensemble yang indah

bilik tidur moden-dinding-lukisan-putih-almari-katil hitam lampu bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 21/26

20. Di dalam bilik tidur ini, kita melihat set warna yang ideal. Gabungan moden putih dan kelabu diserlahkan oleh beberapa aksen merah dan pelbagai corak geometri. Terdapat juga kawasan pejabat kecil di mana anda boleh membuat atau bekerja sebelum tidur. Pemakainya yang elegan memainkan peranan Kabinet TV dengan storan.

Penggantungan sebagai aksen di bilik tidur

bilik tidur moden dengan dinding-dinding-dinding-cahaya-kayu-mural-hitam-aksen-abu-abu-moden bilik tidur
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 22/26

21. Adakah anda melihat penggantungan yang indah di bilik tidur? Lihatlah lagi, kerana mereka luar biasa! Dinding di belakang katil juga mempunyai reka bentuk yang indah. Kerusi merah adalah aksen segar dalam pedalaman minimalis moden ini.

Gaya perindustrian di bilik tidur moden

bilik tidur moden dengan bingkai-tingkap-kepala-katil-perforated-wall-ceiling-concrete-terdedah bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 23/26

22. Di sini lagi dinding segi konkrit! Suasana sejuk dipecahkan oleh kehangatan lantai kayu. Almari pakaian terbina dalam mempunyai pintu gelangsar yang menarik dalam gaya bergaya lusuh. Tetapi apa yang menjadi tumpuan di sini adalah reka bentuk tingkap. Papan kepala mempunyai reka bentuk "berlubang" yang sama. Reka bentuk dua meja tepi katil mengimbas dua blok konkrit.

Aksesori monokrom asal

bilik tidur moden moden-monochrome-gelap-kelabu-pencahayaan-tidak langsung yang diterajui bilik tidur moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 24/26

23. Untuk mencerahkan suasana monokrom, kadang-kadang cukup untuk mempunyai pencahayaan yang luar biasa. Rak di atas katil diserlahkan oleh jalur LED dalam kuning. Terdapat aksen hitam dan putih, yang harmoni dengan sempurna dengan lukisan dinding kelabu.

Kawasan tempat duduk yang selesa di dalam bilik tidur

bilik tidur moden dengan dinding-dinding-dinding-gelap-kayu-sudut-ruang tamu-bilik karpet-kelabu moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 25/26

24. Di satu pihak, kawasan tidur dan ruang duduk di bilik tidur dilengkapi dengan perabot yang sama. Tetapi di sisi lain, kedua-dua kawasan tersebut secara optik dipisahkan oleh dua karpet bentuk yang berbeza. Walaupun terdapat tingkap kecil, bilik itu kelihatan cantik dan elegan.

Cbilik tidur dalam warna bir buah merah

bilik tidur moden dengan dinding-lukisan-coklat-penutup-katil-bordeaux-almari pakaian berpakaian moden
25 idea untuk bilik tidur moden dengan saiz apa pun | Bilik tidur | 26/26

25. Bilik tidur ini membuat kesan yang mengagumkan. Permainan warna coklat dan merah adalah luar biasa! Tempat tidur yang berkilat memberikan ruang yang elegan dan mewah. Walaupun terdapat ruang yang terhad, di dalam bilik tidur terdapat almari pakaian terbina dalam yang besar. Ini adalah pilihan yang sesuai untuk mana-mana wanita yang tidak boleh berpisah dengan kasut dan pakaiannya.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 26

Back to top