Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper!

makeover bilik-mandi-mat-ungu-hijau-tumbuhan-tab
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 1/37


Adakah anda mencari idea-idea yang asli seperti mudah untuk menyedari untuk menyegarkan semula air anda? kemudian, membersihkan bilik mandinya tanpa melakukan apa-apa kerja adalah misi yang mustahil. Untuk membuktikannya kepada anda, kami ingin berkongsi dengan anda 20 cara pintar kami untuk mengubah suai bilik mandi tanpa perlu memimpin dengan pengubahsuaian utama. Gantung meja reka bentuk atau cermin asal, mempunyai permaidani kilim, letakkan sekeping perabot, letakkan pelekat dinding, temukan semua tip kami dengan mudah mengubah bilik mandi anda. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyemak galeri foto kami yang terdapat di internet.

Berdandan bilik mandi anda dengan membuat kawasan rehat!

makeover bilik-mandi-nada ungu-suspensi cermin pusingan
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 2/37

Berpakaian bilik mandi anda tidak bermaksud menukar mural, memasang pancuran mandian atau tab mandi baru! Oleh kerana kami membenci semua pengubahsuaian, kami memutuskan untuk memberi anda 20 idea pembaharuan yang mudah dilaksanakan. Mengambil inspirasi daripada cadangan kami untuk mengubah badan anda menjadi tempat kesejahteraan.

Berdandan bilik mandinya dengan menyentuh sentuhan warna!

makeover bilik-mandi-atlas-sawan-jubin corak-bunga
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 3/37

Bagaimana untuk merombak bilik mandi tanpa berusaha keras? Jadi, beberapa kaedah untuk mendapatkan hasil yang dikehendaki. Anda boleh melukis jubin lama anda atau cat dinding dinding berwarna-warni.

Bagaimana untuk merombak bilik mandinya untuk mewujudkan suasana feminin?

makeover bilik-mandi-bilik feminin pink-bunga-corak
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 4/37


Untuk merombak bilik mandi modennya, kami juga memakai pengumpulan lukisan hiasan, permaidani lembut, keran asal, salutan dengan kesan khas, reka bentuk perabot, objek hiasan dan sebagainya. Kami memberi perhatian khusus kepada butir-butir kecil seperti tombol laci, pintu gantung atau aksesori mandian.

Berdandan bilik mandi anda dengan berhati-hati memilih aksesori mandi!

1

makeover bilik-mandi tuala-pink-cermin-lukisan-hiasan
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 5/37

Pautan Sponsor

Air putih anda semua berpakaian tayar anda dari sudut pandangan estetik? Oleh itu, bayangkan hiasan yang indah yang akan memberikan wajah baru kepada dinding putih anda. Beberapa lukisan, poster, bingkai gambar atau cetakan untuk menghidupkan semula dinding, aksesori mandi dalam warna-warna yang berkilauan, meja sebelah retro vintage, dan voila!

Tukar langsir mandi untuk memberi punch ke dalam air!

makeover bilik-mandi tirai corak bunga-permaidani-kelabu
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 6/37


Tirai yang mudah akan cukup untuk mengubah bilik mandi? Oleh itu, ia benar-benar hyper fastoche untuk memberi rangsangan ke bilik mandinya, terutamanya apabila dia memakai warna-warna cerah! Cuma pasang langsir berwarna dan tab mandi yang sesuai dengannya! Bukti dengan sepotong air semangat vintaj yang indah ini.

Berikan bilik mandi anda dengan mengalihkan taplak meja yang berhias dalam tirai yang terbungkus!

makeover bilik-mandi tirai yg berjumbai-lukisan lavender permaidani merah jambu
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 7/37


Berpakaian bilik mandi anda untuk mencipta suasana vintaj dan hiasan lembut yang dilukis dengan nota romantik? Jadi, walaupun itu mungkin kelihatan rumit, hanya gantikan tirai lama anda dengan kraf baru yang diilhamkan! Untuk atmosfera feminin 100 peratus, kami menasihatkan anda untuk mengubah kain taplak ruffled seperti langsir ruffled, seperti yang terdapat dalam gambar di atas.

Kabinet dinding untuk kesan penjimatan terjamin!

makeover bilik-bilik mandi perabot kayu kabin pancuran mandian-Itali
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 8/37

Menghias hiasan dindingnya dan membersihkan bilik mandinya tanpa melanggar bank? Jika anda tidak mahu menghabiskan banyak wang dalam hiasan dinding ciri air anda, anda hanya boleh memasang rak dinding pada setiap sisi cermin di atas unit vanity. Hiaskan mereka seperti yang anda lihat patut, gantung gambar dan selesaikan dua penggantungan kepada reka bentuk udara. Berikut adalah deco yang paling pandai!

Berikan bilik mandi anda dengan mengecat perabot storan dengan warna yang bergaya!

rak makeover bilik-bilik mandi perabot kayu gelap-kelabu
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 9/37

Kerana butir-butir kecil selalu membuat perbezaan, jangan berhemat pada barang-barang hiasan! Berpakaian bilik mandi anda dengan brio hanya mungkin dengan pelaburan kewangan kecil dan kreativiti dos yang baik! Di sini, perabot kelabu diserlahkan oleh dua arca reka bentuk berbentuk ikan dan rak tuala keluli tahan karat yang memodenkan hiasan.

Majukan meja untuk mencantikkan tab mandi sudut!

makeover bilik-mandi-jadual-hiasan-salah siling reka bentuk
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 10/37

Mengapa merubah bilik mandi anda apabila anda tidak mahu menukar hiasan? Oleh kerana kita menyukai hiasan semasa kita, kita mesti mencari jalan untuk menyederhanakannya. Jika anda menyukai lukisan reka bentuk yang indah dan ingin melengkapkannya dengan yang ketiga, kami menasihatkan anda bertaruh dan bukannya pada cermin berbingkai yang mengulangi karya seni anda.

Berpakaian bilik mandi anda untuk memberikan suasana vintaj

tab mandi sudut makeover bilik-bilik mandi-wallpaper-beige coklat
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 11/37

Petua untuk merombak bilik mandi retronya? Untuk memberikan pemuda kedua ke dinding anda, anda hanya boleh memakai mereka dengan kertas dinding vintaj yang baru. Kumpulkan benda hiasan dan dekorasi tab mandi dengan pelbagai pasu pereka, bunga bunga dan bingkai foto.

Tukar wallpaper untuk meningkatkan deco vintage!

makeover bilik-bilik mandi-wallpaper-bunga tirai
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 12/37

Sekiranya kita mengulangi bilik mandinya jika kita bosan dengan kertas dinding lamanya? Sudah tentu, jika anda bosan dengan kertas dinding anda yang memberikan wajah kelabu ke air anda, keluarkan dan tutup dinding anda dengan jubin reka bentuk!

Berdandan bilik mandi anda dengan mengitar semula barangan kitar semula!

makeover bilik-bilik mandi-wallpaper-corak bunga popi
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 13/37

Selepas menyambung semula lantai dan dinding kolam anda, anda perlu memikirkan menukar hiasan dinding! Dalam pembuatan badan air, ia bukan sahaja salutan yang penting. Hiasan mengambil tempat pilihan dalam metamorfosis dinding. Oleh itu, anda boleh mencuba melindungi dinding anda dengan lukisan dan cermin yang akan menghidupkan semula badan anda.

Pasang bangku kayu padat untuk mewujudkan kawasan yang santai!

makeover bilik-mandi-bilik Scandinavia kerusi bangku kayu Eames
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 14/37

Berpakaian bilik mandi anda supaya anda boleh duduk dengan selesa sambil menikmati segelas champagne? Jika anda ingin menghiasi badan anda dengan tempat berehat sebagai estetik sebagai praktikal, kami menjemput anda untuk memasang bangku, katil hari atau, kerana kekurangan ruang, kerusi santai.

Berikan bilik mandinya dengan menyalahgunakan bingkai gambar, poskad dan lukisan asal!

makeover bilik-mandi-bilik-jadual vintaj poster Photo
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 15/37

Anda tidak suka hiasan dinding anda lagi? Jadi, letakkan dinding anda dengan cetakan, gambar atau lukisan! Letakkan foto bercuti kegemaran anda dengan bingkai kayu cantik dan lakukan perkara yang sama dengan lukisan anak anda.

Mesin jahit berubah menjadi unit kesombongan

makeover bilik-bilik mandi jubin salji putih sink vintaj
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 16/37

Bagaimana untuk merombak bilik mandinya dengan tergesa-gesa? Dengan menutup lantai dengan jubin simen jubin tiruan? Dengan berpakaian dinding mozaik artistik? Semua kegilaan dibenarkan selagi ia tidak menembus dompet anda.

Berikan bilik mandi anda dengan cermin salib tetingkap

makeover bilik-mandi loteng-vintage-jubin-metro-tembaga mandi
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 17/37

Untuk melihat semula bilik mandi anda dengan rasa, keluar dari perabot klasik! Kami menggantikan unit kesombongan dengan perabot kayu vintaj, kami mengembangkan sudut relaksasi dan kami membeli taburan tembaga! Faucets lama diperdagangkan untuk faucets keluli emas atau faucets terang.

Bengkel kanopi untuk menyarangkan kawasan pancuran mandian

makeover bilik-mandi-parket-besar lembangan-tawar-Verriere
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 18/37

Berpakaian bilik mandi perindustriannya? Untuk memberi nafas baru ke bilik air perindustrian, kami memasang siri mentol penggantungan, kami menukar tombol laci atau kami memilih keran keluli chrome.

Berdandan bilik mandi perindustriannya dengan memakai paip dengan naungan coppery!

dikaji semula bilik mandi bilik loteng-gaya-industri-paip
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 19/37

Anda sedang mencari penyelesaian untuk mempamerkan hiasan loteng ciri air? Terinspirasi oleh idea di atas dan memberi kehidupan kedua ke paip anda dengan mengecatnya dalam coppery atau kuning emas. Oleh itu, anda akan mendapat penganjuran seni inspirasi industri yang akan memberikan punch hiasan mural.

Meningkatkan sumber pencahayaan untuk meningkatkan penutup dan perabot bilik mandi!

makeover bilik-bilik mandi jubin dinding lampu-black-deporte
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 20/37

Meja sisi kayu eksotik yang kecil, papan sisi arty, bangku reka bentuk, lampu lantai asal dan TV retro kecil boleh dipasang di bilik air anda untuk menjadi pesona dan menonjol sebagai kepingan utama hiasan.

Berumahkan bilik mandi moden anda untuk kelihatan lebih glamor?

makeover bilik-bilik mandi cermin lukisan ungu-berjubin hitam-rectangualire
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 21/37

Bagaimana untuk merombak bilik mandinya yang moden untuk memberikan rupa yang jelas glamor? Jadi, decouple kuningan atau barang hiasan keluli, letakkan cermin arty dengan semangat art deco dan letakkan kerusi neo-baroque! Tahap warna, mewujudkan persatuan tembaga, nada emas atau perak.

Pilih tangga penyimpanan yang akan menjimatkan ruang lantai anda!

makeover bilik-bilik mandi cat kelabu permaidani etnik-tuala
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 22/37

Seperti di dalam bilik-bilik lain di rumah, kita mesti menyesuaikan antara perabot dan barang hiasan untuk menyemai tempat. Itulah sebabnya kita tidak boleh melupakan butir-butir kecil, aksesori yang mengubah segala-galanya dan perabot menjimatkan ruang yang menjadikan ruang lebih besar. Oleh itu, keluar daripada almari besar dan letakkan unit dinding pelbagai fungsi! Kami mengalu-alukan tangga penyimpanan yang kedua-dua perabot yang berguna dan objek hiasan di dalamnya sendiri.

Berikan bilik mandinya dengan cermin arty!

relooker bilik-mandi-retro-cermin asal-idea-bilik pancuran mandian
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 23/37

Berpakaian bilik mandi anda tanpa membelanjakan kekayaan, adakah mungkin? Ya, jika anda memilih objek hiasan dengan murah. Lukisan yang dicat, cermin yang ditemui di pasar lambak, karpet yang terdapat di pasaran kutu ... terpulang kepada anda untuk mengatur diri anda untuk mencari objek hiasan yang akan menandakan semangat!

Hiaskan perabot tab mandi dan simpanan!

relooker bilik-mandi-storage-kayu dinding besar pancuran mandian
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 24/37

Jika kolam anda mempunyai kelebihan yang sangat luas, anda boleh melepaskan sedikit lagi untuk menghias mandi di sudut. Letakkan arca di sebelah keran, mangkuk buah kaca atau dulang seni untuk menyimpan aksesori mandi anda.

Berdandan bilik mandi anda dengan menyuling objek Zen

makeover bilik-bilik mandi jubin-pearl-kelabu-mozek jadual hiasan
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 25/37

Berpakaian bilik mandi anda untuk mewujudkan suasana yang tenang? Jadi, kejayaan yang berjaya berkaitan dengan pemasangan sistem lampu yang akan menyerlahkan warna dinding, lantai, objek hiasan serta bentuk perabot dan tab mandi. Tempat, penggantungan, lampu lantai, siling, anda mempunyai pilihan untuk mewujudkan suasana yang diingini. Mengalikan sumber cahaya juga akan membolehkan anda mengubah mood mengikut mood anda. Silap mata? Pilih pencahayaan lembut yang tidak merosakkan mata dan menyumbang untuk mewujudkan suasana yang nyaman dan selesa.

Lampu biru biru biru Turquoise untuk suasana tepi laut!

makeover bilik-bilik mandi jubin dinding-lampu yang diketuai cahaya-biru-ridge
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 26/37

Jika anda ingin pergi lebih jauh dalam metamorfosis bilik mandi anda, uji kesan lampu khas: bola yang bercahaya yang mengubah warna, langit berbintang yang menyala setiap kali anda mahu, jalan yang terang langit biru yang mencipta suasana tepi pantai ...

Bintang laut dan cengkerang laut untuk merombak bilik mandi vintajnya

makeover bilik-mandi-minda-edge-laut biru langit cat
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 27/37

Berpakaian bilik mandi anda untuk mewujudkan suasana tepi pantai? Oleh itu, kami akan terlebih dahulu memasang storan dinding untuk membebaskan ruang di atas lantai. Kemudian kami akan mempunyai perabot kayu di semangat Mediterania yang kemudiannya boleh dicat di langit biru atau putih salju. Ditto untuk kabinet dinding anda yang mesti mengamalkan seaside minda roh. Dekorasi sampingan, anda mempunyai kebebasan pilihan: bintang laut, kerang, kerikil, kerikil ..

Kain berwarna merah jambu biru dan beige, dikaitkan dengan warna-warna kisi kayu

makeover bilik-mandi-mandi-kaki-mat-cat biru langit
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 28/37

Bilik mandi adalah bilik yang sering tidak mempunyai keaslian. Daripada menetap untuk hiasan dinding yang sederhana, cermin pereka atau lukisan berwarna-warni, menggali sedikit otak anda untuk menghiasi tikar mandi, kisi kayu tanpa melupakan untuk menghabiskan beberapa sebatan berus pada apron. tab mandi.

Berdandan bilik mandi anda dengan mengumpul karpet lembut!

merombak perabot bilik mandinya-kayu-jubin-dinding-kabin-pancuran
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 29/37

Berpakaian bilik mandi anda untuk membuat tempat yang moden dan selesa? Jika anda tidak mampu membeli lantai atau jubin dinding baru, tutup lantai dengan pengumpulan karpet lembut yang akan memberi tenaga kepada ruang.

Loket rekaan yang diperbuat daripada sfera logam mengulangi hujan

merombak penggantungan bilik mandinya-aerienne-boules-pluie-baignoire
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 30/37

Bagaimana jika anda boleh menyentuh fantasi ke siling anda? Ini adalah idea yang bagus untuk memberi ruang dan memancarkan hiasan tanpa mengganggu bilik: memasang penggantungan yang terdiri daripada sfera logam kecil yang mengingatkan hujan.

Berikan bilik mandinya untuk kesan zen yang terjamin dan hiasan semula jadi

makeover bilik-mandi-baginoire bujur-suasana-zen
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 31/37

Berpakaian bilik mandinya untuk membuat rehat Zen? Oleh itu, terdapat beberapa objek hiasan yang boleh anda masukkan ke dalam ciri air anda untuk memperbaharui hiasan dan mewujudkan suasana semula jadi. Untuk membawa keperibadian ke bilik mandi anda, pertimbangkan untuk memasang loji eksotik yang indah, lilin wangi, tuala hijau, tirai bunga dan, tentu saja, garam mandian terkenal yang akan membawa kembali bau spa mewah.

Kekunci kehijauan untuk bilik mandi tumbuhan

makeover bilik mandi washbasin-ask-furniture-column-green-wood
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 32/37

Berpakaian bilik mandi anda untuk mewujudkan suasana vegetal? Sekiranya anda bermimpi bilik mandi tumbuhan, anda perlu membiak tumbuh-tumbuhan dan sentuhan kehijauan di dinding, lantai dan perabot simpanan! Kami memilih perabotan pernis hijau, kami menanam tumbuhan yang diletakkan dalam periuk hijau dan kami mempunyai permaidani hijau untuk suasana zen dan alam semula jadi.

Berikan bilik mandi anda dengan menukar tuala dan aksesori mandi

makeover bilik-mandi-apron berjubin bawah tanah tuala-hijau
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 33/37

Untuk membawa penjagaan yang baik kepada objek hiasan adalah kunci ajaib untuk mengkaji bilik mandi dengan keanggunan! Kerana badan air bukan sekadar tempat petikan, kita mesti cuba mengubahnya menjadi kepompong kelembutan yang membuat anda ingin berlindung di sana untuk menggulung. Ini adalah cara yang murah dan asli untuk memanjakan hiasannya: menyebarkan serbet berwarna di sana sini dan mengaitkan mereka dengan meja tenunan kayu yang sedikit.

Cabut semula warna yang berbeza daripada dinding!

makeover bilik-bilik mandi-cat-hijau-kuning air permaidani-hijau-tumbuhan cermin pusingan
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 34/37

Untuk memulihkan bilik mandinya dengan tergesa-gesa, kami menggantikan tekstil dan menghiasi lantai dengan pot bunga, menghilangkan tumbuhan dan cawangan hiasan. Kemudian, untuk mengubah suasana bilik, kami membeli tirai mandi baru dan tuala bergaya.

Berdandan bilik mandi tumbuhan dengan menyebarkan cawangan hiasan

makeover bilik-bilik mandi sia-sia-jubin tiruan kayu-permaidani-hijau
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 35/37

bilik mandi rombakan atau mana-mana bahagian lain dalam kehidupan merupakan satu matlamat yang mudah dicapai, terutama apabila ditunjukkan sekurang-kurangnya bakat seni. Cuma tukar cermin atau dapatkan permaidani baru untuk memberi penampilan segar ke atmosfera.

Cermin bulat untuk membuat ulat lucu!

makeover bilik-mandi-bilik fesitve-cermin-chenille permaidani
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 36/37

Malangnya, kami jarang berani menghiasi bilik mandi kerana takut memilih aksesori hiasan yang mungkin merosot dan hilang bersinar kerana kelembapan atau percikan air. Tetapi satu siri bingkai foto, poskad dan reka bentuk cermin, disusun secara rawak, akan menyemai dinding bilik mandi anda.

Pekat kaca mozek berwarna-warni untuk mengubah bilik mandinya

makeover bilik-bilik mandi sia-sia top-pate berwarna kaca
Berdandan bilik mandinya dalam 20 gagasan fastoches hiper! | Bilik mandi | 37/37

Akhir sekali, jika anda tidak takut untuk menaikkan kerja dalam kerja pengubahsuaian sebenar, jangan ragu untuk memikirkan semula rupa unit vanity atau baskom. Berikannya dengan pelekat mosaik pelekat dalam pelbagai warna terang, atau memilih kecerunan yang lebih lembut dari nada pastel ke tempat yang lebih tepu.

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

jimat

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

Back to top