Lukisan abstrak moden untuk menghiasi bilik makan

abstrak reka bentuk meja moden-ruang dalaman-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 1/20


Dinding adalah taman permainan yang membolehkan kita mengeksploitasikan semua bakat seni kita. Kepada kami untuk memberi mereka belia baru dengan berpakaian mereka dengan kanvas reka bentuk atau a lukisan abstrak moden ! Gambar berbingkai, lukisan hiasan, poster berwarna atau karya seni kontemporari, campuran gaya untuk menyerlahkan warna dan bentuk. Sama ada menghias dinding ruang tamu atau ruang makan, lukisan-lukisan asal adalah sekumpulan saiz yang memainkan kad keaslian untuk memberikan hiasan dalaman. Biarkan diri anda tertarik dengan keindahan magnetik 20 lukisan reka bentuk yang dipilih oleh pasukan editorial kami, dan buka bilik makan anda menjadi galeri seni yang sebenar!

Lukisan abstrak moden untuk memakai dinding ruang makan!

najis Jadual-abstrak-moden-reka bentuk ruang makan-dapur-terbuka kayu
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 2/20

Satu persatuan warna yang penuh dengan kehidupan dan bentuk tunggal: inilah cara kita dapat menentukan lukisan yang ingin kami tunjukkan hari ini. Chamarré, asli dan artistik, lukisan abstrak moden dihidupkan kembali untuk memeriahkan kita dengan coraknya yang berpakaian campuran nada mirobolant. Buktinya dengan imej di bawah.

Lukisan abstrak moden untuk bangun hiasan dinding

Jadual-abstrak-art-michael-lompat meja kayu-suasana-selesa-bilik-makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 3/20

Adakah anda sedang mencari lukisan abstrak moden untuk menjimatkan hiasan dinding bilik makan anda? Tidak seperti reka bentuk kanvas besar yang akan mengharmonikan warna perabot dan aksesori hiasan anda. Helah deco? Memihak kepada warna-warna lembut untuk mewujudkan suasana yang tenang, yang berjalan lancar dengan kawasan hutan, Scandinavia atau pedalaman.

Mengapa memilih lukisan abstrak moden?

Jadual-abstrak-art-corak geometri-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 4/20


Sebaliknya, untuk mencipta ruang makan yang mematuhi kod seni kontemporari, anda mesti meletakkan penekanan pada corak grafik dan bentuk geometri. Tidak ada yang mengalahkan lukisan abstrak moden yang indah yang dicirikan oleh campuran warna yang berbeza dan corak geometri!

Jadual apa untuk hiasan jenis apa?

1

moden abstrak lukisan tentera-lau-reka bentuk-ruang makan-chandelier
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 5/20

Pautan Sponsor

Adakah bilik makan minimalis anda kelihatan tidak mempunyai kehidupan? Dinding putih kelihatan sedih sementara perabot kesepian terasa ditinggalkan kepada nasib mereka sendiri. Penyelesaiannya? Tutup dinding dengan lukisan abstrak moden atau kanvas gergasi seperti ini!

Lukisan abstrak moden untuk menyerlahkan ruang makan kontemporari

Jadual-abstrak-moden-hitam-putih-makan-bilik bawah tanah lantai
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 6/20


Adakah anda mempunyai selera untuk karya seni kontemporari? Sama seperti memakai salah satu dinding bilik makan anda dengan lukisan abstrak moden atau kanvas panjang, matlamatnya adalah untuk memberi setem ke bilik sambil membuat kesan kehebatan puitis!

Kanvas XXL atau papan segi empat tepat?

lukisan moden abstrak lukisan pelangi-jelas-paquin-dining-room-ceiling-design
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 7/20


Bilik makan anda mempunyai dinding abu-abu antrasit yang anda ingin menghidupkan sedikit lagi berkat lukisan asli? Jadi terserah kepada anda untuk memilih corak yang akan menempa sepertiga dari permukaan dinding yang dipersoalkan: jalur berwarna-warni yang membentuk kecerahan nuansa tenaga, atau lukisan abstrak moden yang akan membawa sentuhan bohemian ke hiasan?

Lukisan abstrak moden gaya seni pop atau kanvas berlapis geometri?

Jadual-abstrak-art-pop-art-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 8/20

Ini adalah lukisan abstrak moden yang akan membuatkan orang gembira di kalangan peminat gaya seni pop! Dengan wajah yang menyatakan emosi yang menawan, lukisan ini diubah menjadi pemain utama dalam metamorfosis ruang makan Scandinavia ini.

Meniup hati untuk coretan abstrak ini!

Jadual-abstrak-art-nob-hill-maven bentuk-kandil-jadual-parket-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 9/20

Berwarna-warni, asli dan penuh pesona, lukisan abstrak moden ini sesuai dengan ruang makan klasik dan dalaman kontemporari atau Provencal. Dengan corak yang berwarna-warni seperti titik warna kanvas impresionis, ia akan memberikan sentuhan pep untuk mana-mana pedalaman yang memohon kehadiran sentuhan warna!

Lukisan abstrak moden atau gambar berbingkai?

Jadual-abstrak-art-fotografi berbingkai-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 10/20

Adakah anda peminat fotografi profesional yang cantik? Adakah anda sering memainkan jurugambar sebaik sahaja anda merasakan inspirasi yang semakin meningkat dalam diri anda? Jadi, berjalan-jalan di taman berdekatan untuk memberi inspirasi kepada anda dengan pemandangan yang indah, tumbuhan atau perairan kolam yang tenang! Kemudian, abaikan masa ini dengan membuat foto pro yang indah, dan letakkannya dalam suasana elegan yang menghiasi dinding ruang makan anda!

Lukisan abstrak atau lukisan tiruan gambar?

Jadual-abstrak-moden-retro-makan Bilik-kerusi-baldu
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 11/20

Laut, pantai, pasir halus dan matahari Provence sangat merindukan anda sehingga anda bermimpi meninggalkan wilayah Paris untuk menetap di sebuah rumah ladang yang hilang di tengah lapangan lavender? Anda akan memberitahu kami bahawa bermimpi dari semasa ke semasa, ia adalah baik, sudah tentu, tetapi kita tidak boleh menyalahgunakan, jika tidak, kita akan jatuh ke dalam kemurungan yang serius. Jadi, hentikan bermimpi dan mengubah kenangan musim panas yang paling indah ke dalam lukisan hiasan!

Lukisan abstrak moden dalam warna biru-hijau yang mengingatkan air laut

Jadual-abstrak-moden-villa-ombah-putih-bali-ruang makan meja segi empat tepat
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 12/20

Di atas, kanvas abstrak yang memberi penghormatan kepada air laut biru-hijau! Sesuai untuk berpakaian dinding ruang makan dalam gaya Provencal, meja saiz XXL ini boleh melabur dalam kawasan eksotik, sebuah rumah Mediterranean atau sebuah vila moden yang terletak di atas bukit yang menghadap ke Laut Aegean!

Reka bentuk jadual yang menggambarkan dunia

Jadual-abstrak-art-corak dunia-terresstre-kerusi-Eames-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 13/20

Untuk meningkatkan ruang makan di ruang makan Scandinavia, anda mesti menghindari mendaratkan objek kayu yang boleh menyeragamkan ruang atau menambah hiasan. Memilih penggantungan udara ke lekapan logam, dan memasang kanvas abstrak yang bermain dengan warna.

Papan reka bentuk Panda untuk menghidupkan dinding abu-abu antrasit

Jadual-abstrak-art-corak panda-ruang makan penggantungan logam
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 14/20

Apa yang lebih comel daripada lukisan lucu yang menyoroti haiwan comel, seperti panda ini, dicat pada latar belakang antrasit kelabu, yang mempunyai perbezaan memegang bunga yang indah di tangannya: kontras indah putih dan hitam , beraksen dengan kelabu antrasit yang memakai dinding dan tirai pemadaman.

Lukisan Toned Hijau Abstrak moden untuk Menghidupkan semula Hiasan Skandinavia

besar-besaran Jadual-abstrak-moden-jadual-kayu-ruang makan
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 15/20

Pada ketibaan hari-hari yang indah, anda ingin menyanyi, menari dan ... menukar hiasan dinding bilik makan anda? Jadi, anda memerlukan sedikit hijau dan beberapa sentuhan kuning keemasan supaya musim bunga akan menetap selama-lamanya di ruang makan! Apa yang lebih baik daripada lukisan abstrak yang menghormati keindahan daun hijau!

Meja kaca dalam nada kuning dan putih untuk mengharmonikan perabot Scandinavia

Jadual-abstrak-moden-kuning-putih berbingkai tingkap ruang makan meja-kerusi-Eames kayu
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 16/20

Adakah anda bermimpi bilik makan yang mandi di sinaran matahari? Pertama, anda perlu memasang tingkap besar untuk membiarkan cahaya semulajadi. Di tempat kedua, pilih aksesori hiasan yang mencerminkan cahaya hari: objek tembaga keemasan, kanvas abstrak dalam kuning suria dan sebagainya.

Biru kuning dan emas kuning untuk menerangi ruang makan yang selesa

Jadual-abstrak-moden-makan-bilik mewah bentuk-suasana-selesa kerusi bulu
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 17/20

Ini adalah ruang makan yang selesa yang menggabungkan bahan-bahan berbulu dengan sentuhan kuning suria: dari meja tembaga segi empat tepat ke lukisan abstrak moden ke kerusi "berbulu" dan permaidani bercorak herringbone.

Air suspensi udara pepejal, perabot Scandinavia dan corak perahu kertas terlipat

Jadual-abstrak-art-Duboce-park-rumah penggantungan kayu meja kayu-kerusi-Eames
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 18/20

Untuk menyegarkan dinding putih ruang makan Scandinavia, kami menggantung lukisan abstrak moden dalam nada gelap, kami memilih perabot yang tidak sesuai, kami memanaskan suasana dengan permaidani bohemian dan kami menubuhkan suasana eklektik!

Triptych dengan warna merah jambu untuk ruang makan penuh dengan kehidupan

Jadual-abstrak-art-warna-pink-bilik makan-kerusi-hijau-merah jambu
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 19/20

Adakah lebih baik sebagai hiasan dinding untuk menghiasi bahagian dalam ruang makan? Jika pemasangan kanvas abstrak hampir tidak memenuhi keperluan hiasan anda, apa yang perlu anda lakukan ialah memilih satu warna dengan warna pop!

Triptych menggambarkan siri siluet manusia

Jadual-abstrak-art-maureen-mc-Dermott-makan-bilik triptych
Lukisan abstrak moden untuk menghiasi ruang makan | Bilik makan | 20/20

Akhirnya, lukisan abstrak moden yang terdiri daripada tiga lukisan dihiasi dengan sentuhan biru dan putih. Dilampirkan secara berasingan atau berkumpul untuk membentuk satu triptych, lukisan reka bentuk ini menggabungkan dengan sempurna dengan perabot dan hiasan objek dalam biru laut, royal, indigo atau kobalt.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Back to top