Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami!

katil kepada anak mezzanine
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 1/10


Salah satu keputusan yang paling penting dalam perabot untuk kanak-kanak ialah pilihan katil. Jika anda mempunyai ruang kecil, sistem gabungan dua katil, meja, almari pakaian dan almari sangat praktikal. Pilihan tilam satu katil kanak-kanak sangat penting - ia mesti memenuhi beberapa syarat yang memastikan kualiti dan perkembangan sistem tulang anak yang betul.
Bagi linen isi rumah, selain dari ciri-ciri kualiti dan kebersihan yang mutlak mesti dimiliki, peranannya dalam perkembangan rasa kanak-kanak dan penampilan estetika umum kanak-kanak tidak boleh dipandang rendah. bilik.

Katil kanak-kanak yang memberi anda ruang!

katil kepada anak-ruang simpanan
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 2/10

Apabila anda mempunyai ruang kecil dan satu bilik untuk dua kanak-kanak, penyelesaian paling praktikal ialah katil double. Kebanyakan syarikat bekerja pada projek individu, memastikan penyelesaian yang optimum untuk setiap kes. Pilihannya berbeza-beza. Ia bergantung kepada lokasi dan saiz bilik. Banyak cadangan yang sangat praktikal dan kompak. Selain dari katil yang direka, di kawasan tidur ini boleh dimasukkan kabinet, almari dan meja lipat yang boleh disimpan jika diperlukan. Oleh itu, ruang kecil bilik tidak berantakan dengan semua jenis perabot dan menawarkan ruang untuk permainan juga.

Katil kanak-kanak: tilam adalah elemen yang sangat penting!

katil kepada anak-double-ruang katil mesin
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 3/10

Bayi dan kanak-kanak menghabiskan sebahagian besar hari di atas katil. Pada usia ini, mereka mengembangkan sistem rangka mereka dan untuk sebab ini sangat penting untuk tidur di atas tilam yang selesa dan ortopedik. Lebih baik memilih tilam dengan permukaan keras yang secara optimal menjamin postur badan dan tulang belakang yang betul. Pengeluar bekerja keras untuk mencipta produk yang benar-benar berkualiti. Struktur tilam adalah kompleks - ia boleh dibuat daripada lateks semulajadi atau blok musim bunga, busa poliuretana keanjalan yang tinggi dan kepadatan dengan struktur 3D profil tertentu. Dalam pengeluaran ia hampir mengelakkan pelekat yang boleh menjadi toksik dan mempunyai bau kacau. Di hampir semua bahan berkualiti tilam diperbadankan yang membolehkan mereka "bernafas" dan melindungi terhadap perkembangan mikroorganisma yang berbeza - hama, kulat, cetakan dan lain-lain. Kebanyakan tilam mempunyai dua sisi - satu sisi lebih sesuai untuk musim panas, dan yang lain - untuk musim sejuk. Dengan cara ini, kehidupan tilam dilanjutkan. Ia juga mempunyai pilihan untuk memasukkan lapisan kelapa tambahan, yang memastikan ketegaran yang lebih tinggi dan mengekalkan kesegaran. Sarung banyak tilam boleh dengan mudah dihapuskan dan dibasuh. Adalah lebih baik untuk mengingati pelindung kalis air yang ditawarkan oleh hampir semua pengeluar dan amat praktikal apabila kanak-kanak masih muda.

Sprei tidur boleh mencantikkan ruang anak anda dengan cara yang sempurna!

katil kepada anak-amroires almari pakaian
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 4/10


Kain berkualiti adalah kain kapas 100%. Mereka memberikan keselesaan yang tak tertandingi dan boleh menyesuaikan diri dengan suhu yang berbeza, memastikan kesegaran pada musim panas dan kehangatan di musim sejuk. Di tempat tidur kanak-kanak kita menggunakan banyak warna. Kualiti cat adalah jaminan ketahanan kain dan keselamatan mereka. Adalah sangat penting bahawa warna dijamin terhadap alergi dan tidak mengganggu kulit anak-anak. Sebagai tambahan kepada semua ciri-ciri kualiti, keselesaan dan kebersihan, penting untuk memikirkan estetika dobi. Ia mengambil bahagian dalam penciptaan rasa tertentu pada kanak-kanak dari usia yang sangat muda. Dalam urat ini, adalah lebih baik untuk mempertimbangkan sama ada cetakan berwarna cerah yang berwarna-warni watak-watak kegemaran cerita tidak tinggal di antara halaman buku.

Katil untuk seorang puteri kecil!

1

katil kepada anak-warna merah jambu
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 5/10

Pautan Sponsor

Lebih banyak idea untuk anak kecil anda!

katil kepada anak-mesin katil loteng
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 6/10


Katil budak!

katil kepada anak-almari pakaian warna-biru
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 7/10


Kayu sentiasa bergaya!

katil-to-kayu kanak-kanak
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 8/10

Penuh keselesaan untuk anak perempuan anda!

katil kepada anak linen katil-baik
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 9/10

Lenan katil tidak boleh diabaikan!

katil kepada anak-friendly kusyen
Katil kanak-kanak: mengambil kesempatan daripada nasihat praktikal kami! | Bilik kanak-kanak | 10/10

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Back to top