Marokkansk bad – 20 ideer om det uunngåelige deco å adoptere

de-bad-rom-marokkansk-white-åpning-holderen marokkansk dusj-ytre
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 1/20


Unik takk til sin flotte visuelle innvirkning, dekorasjonen av Marokkansk bad inviterer sansene til å reise på østsiden. Farger og mønstre fra Marokkos tradisjonelle håndverk, vakre treverk, meiselmetaller, lysspill som setter hodet - de beroliger oss med eksotismen de puster. Fordyp deg i den orientalske magien, og det er vårt galleri med bilder som vil lede deg i oppdagelsen av marokkanske skatter.

badekar-marokkansk flislagt-marokkanske håndverk-møbler-tre-innlagt
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 2/20

Som du sikkert vet, karakteriseres den typiske marokkanske innredningen av varme farger, originale mønstre mer eller mindre komplekse, buer ogive, orientalske fliser høyt verdsatt etc. I økende grad vedtatt i interiør og utvendig dekorasjon, fyller den marokkanske stilen en uimotståelig eksotisme til det hele.

av bad-rom-marokkanske Deco-dører Moucharabieh-lys-vintage metall
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 3/20

De spektakulære tradisjonelle motivene som pryder de orientalske fliser, eksotiske bakgrunnsbilder, selv de sanitære, er blant de emblematiske elementene som bringer den magiske østen hvor de er. Det er rosetter, fireblader, vannmerker, så vel som det berømte moucharabieh-motivet! Disse mønstrene er dekorert med dype farger som indigo, smaragd, aubergine og turkis. I tillegg til å inspirere en ypperlig eksotisme til marokkansk badredskap, forbedrer disse tonene miljøet på en unik og elegant måte.

badekar-marokkansk mosaikk-diamant-skjerm-Moucharabieh-lanterner metall
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 4/20


Atmosfæren i et marokkansk bad skaper følelsen av velvære og inviterer sansene til å slappe av og rømme. Det viser seg at orientalsk innredning kan integreres selv i det moderne badet, og den endelige gjengivelsen har alt. Elegansen til moderne møbler, for eksempel, kan bli fremhevet ved å legge til noen elementer av orientalsk ånd som vil skape et veldig interessant eksotisk ensemble. Kombinasjonen av to eller flere stiler i dekorasjon gjør at du kan nyte både et personlig sett, som tilbyr estetikken til øst og den uovertruffen kvalitet av trendy materialer.

badekar-marokkansk stil hvite-åpninger-dør-marokkanske
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 5/20

Sponsede koblinger

Og siden badet har et svært viktig sted i huset, må det få spesiell oppmerksomhet når det gjelder utforming og innredning. Det er på badet hvor følelsen av velvære er dyrket og hvor man er ressursfull. Det rette valget av innredning er derfor viktig for å oppnå ønsket atmosfære. Ingenting som den marokkanske badedekorasjonen, som i tillegg til å skape en liten oase av privat ro, bringer et snev av østens magi til verdensrommet.

1

badekar-marokkansk side ved side-Zellige-turkis servant topp sement
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 6/20


En utmerket ide for de som liker å reise, er den orientalske baddekorasjonen et virkelig løfte om fjerne horisonter. Gå på en tur til Orienten og oppdag verden av tusen og en natt fra ditt eget bad! Hvordan gjør du det? Det er takket være den marokkanske dekorasjonen at du vil lykkes med å få en ypperlig eksotisk atmosfære på badet.

badekar-marokkansk flislagt-marokkansk flettverket-hvit-grå
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 7/20


Tradisjonelle geometriske mønstre er knyttet til den orientalske mosaikken, de spisse buene legger til volum og bringer eksotismen til orientalsk håndverk i dekorasjon, dekorert tremøbler og meislet metalltilbehør - alt dette settet inviterer inn i rommet Marokkansk bad. I tillegg vil disse elementene hjelpe deg med å fullføre innredningen mens du gir en zen, ren, feminin, maskulin, etc.

bad-speil-marokkansk marokkansk tre-utskårne
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 8/20

For å forvandle badet til en ekte oase av velvære der den orientalske atmosfæren regjerer, kan man stole på tradisjonelt tilbehør og møbler i tre eller metall. Og som det er tradisjonen, må vi selvfølgelig favorisere de tradisjonelle marokkanske motiver som finnes på fliser og mosaikker, møbler innlagt tre og kunstneriske gjenstander moucharabieh. Hvis de er godt valgt og ordnet, lover disse elementene å skape en varm og autentisk orientalsk atmosfære.

badekar-marokkansk-mosaikk-marokkansk vase-metall, perforert speil marokkansk
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 9/20

Vesentlig del av det marokkanske badet, bidrar det orientalske speilet til den eksotiske dekorasjonen. Folk med en lidenskap for orientalsk innredning er rett og slett ikke i stand til å motstå deres retro og tradisjonelle sjarm samtidig. Vanligvis setter vi på et marokkansk smijerns speil som kan gi en tradisjonell touch til innredningen. Gjort for hånd, er rammen av et speil som dette utsmykket med vakre mønstre som arabesker, vannmerker, moucharabiehs etc. I henhold til dine ønsker kan du også kjøpe et orientalsk speil innlagt tre som er spesielt egnet for en 100% autentisk eller årgang.

av bad-rom-marokkansk svart-hvitt-tapet-mønster-Moucharabieh
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 10/20

Den marokkanske badversjonen fortryller folk som setter pris på ekthet og eksotisme. Det minner om fjerne horisonter, og den marokkanske stilen gir en atmosfære av velvære og eleganse, inspirert av arabiske natters historier. For å lykkes den orientalske innredningen på badet, er det detaljene som har stor betydning. Som allerede nevnt, er moucharabieh en del av "must" grunnene til å komme inn i det marokkanske badet. Det symbolske motivet kan brukes som en veggdekorasjon, representert på bakgrunnsbilder eller på marokkanske fliser. Det er ofte funnet som et dekorativt element med utsikt over speilet for eksempel. I tillegg er moucharabieh oftest vedtatt som en vindus lukker så praktisk som dekorative.

med eget bad-innredning-marokkansk marokkansk metall, perforert metall bassenger
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 11/20

Hvem sier marokkansk dekorasjon, sier autentiske metallarmaturer. Hva er bedre enn marokkanske lanterner i meislet metall? Plassert i de triste hjørnene eller på arbeidsplanen, er lanternene det essensielle decoet i det marokkanske badet. Dette er lanternene og de autentiske suspensjonene som får oss til å reise. Vi kan derfor føle Marokko og dens flettede karakter. Som i en orientalsk drøm, skaper armaturene et skyggelys, som bringer østens magi inn i det marokkanske badet. Bortsett fra suspensjonene og lanternene som skal plasseres på gulvet, kan man også adoptere et par veggskinner, montert på begge sider av smijerns speil. Den endelige gjengivelsen er veldig original og puster autentisitet inn i innredningen.

de-bath-room-marokkansk flis-marokkansk dusjkabinett dør-bue-ovalt
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 12/20

Blant de grunnleggende tipsene for vellykket marokkansk badredskap er det noen som skiller seg ut spesielt. Blandingselementer i meiselt metall, smijern og innlagt tre gjør det mulig å integrere i innredningen noen berøringer av marokkansk autentisitet. Vesentlig del av den tradisjonelle arabiske arkitekturen inviterer moucharabieh seg til innredning for å vitne om det tradisjonelle marokkanske håndverket. Kunstobjektet kan fungere som en skjerm, vindulukker eller skapdør. Små smijerns accentstykker følger med tredekorasjonen og fullfører dekorasjonen i det marokkanske badet.

bad-Bain-marokkansk buer-stridshode-fliser marokkansk-elements-jern-smidd
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 13/20

Den marokkanske innredningen vedtar eksotiske tremøbler. Mahogni, sheesham og behandlet furu er blant de valgte artene. De utskårne tremøbler er vanligvis omgitt av kobbermotiver som gir dem et dyrebart utseende og gir det marokkanske badet en edel karakter. Et rimelig alternativ til håndlagde eksotiske tremøbler, rotting og kurv finner også et sted i det marokkanske badet.

bad-forfengelighet-marokkansk marokkansk keramisk-mønster malte hånd
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 14/20

For å kunne tilpasse den orientalske innredningen på badet, kan vi stole på noe tilbehør som legemliggjør den marokkanske eksotismen. For eksempel lar det marokkanske keramiske bassenget oss til å skape en atmosfære av velvære som er verdig til beundring. Håndverkets gjenstand, vanligvis keramikk eller kobber, er et sant løfte om ekthet og eksotisme. Den keramiske skålen å spørre er rikt dekorert med håndmalte motiver, som inneholder marokkansk håndverk. Denne, kjent ved sin rikdom av former, farger og materialer, fortsetter å utvikle seg for å svare på kravene til moderniteten.

av badekar-rom-marokkansk Deco-vegg-åpninger tadelakt.I-grått utseende-holder-marokkansk
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 15/20

Det er noen essensielle som vil hjelpe deg å lykkes med å sette opp det marokkanske badet av drømmer. Som du sikkert har lagt merke til, er veggnichene, åpningene og de spisse buene symboliske for Orients arkitektur. De inviterer seg til det marokkanske badet for å bringe den autentiske atmosfæren i Marrakech. Ogivalbuene gjør det mulig å markere dusjområdet, samt døren på badet. Så, hvis badarkitekturen lar deg tørke disse ikoniske buene, og du vil umiddelbart gi en orientalsk side til oppsettet.

badekar-marokkansk bakgrunn-mønster-blå flettverket
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 16/20

Et rimelig alternativ til marokkanske dekorasjoner i metall eller tre, bakgrunnsbilder kan kle veggene på en super elegant måte. Fargen samsvarer ikke nødvendigvis med settet som skaper et interessant og morsomt sluttresultat. Nøkkelen er å velge et bakgrunn utsmykket med motiver fra Orienten, som de som finnes på marokkanske fliser. Moucharabieh, arabesker, vannmerker etc. - ideene mangler ikke.

de-bad-rom-marokkansk-mosaikk-hvit-blå-vak keramiske speilrammeverksmetall
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 17/20

Bortsett fra sjelene, adopterer den marokkanske dekorasjonen også de opprinnelige mosaikkene i et bredt spekter av farger som indigo, turkis, aubergine etc. For å skape en sammenhengende og super elegant innredning, kan vi matche mosaikken med andre dekorative elementer som keramiske vaser, ornamental marokkanske bassenger etc. Selvfølgelig må vi ikke forsømme det marokkanske speilet, hvis metallramme eller utskåret tre, bringer et snev av adel til plassen.

av badekar-rom-marokkansk tadelakt.I belagt-grå-mosaikk-svart-hvitt-holderen regnbue buede
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 18/20

Hvis du vil bringe den orientalske atmosfæren på badet, anbefaler vi deg å tenke på veggmålingseffekten "tadelakt". Tadelakt er et belegg fra Marokko. Bortsett fra sin praktiske rolle å tette vegger og gulv, gir belegget en meget dekorativ effekt på rommet. De naturlige pigmentene som legges til kalkblandingen gjør det mulig å fargelegge etter eget ønske. Så ideen er ideell til å tilpasse innredningen i ethvert rom i hjemmet.

badekar-marokkansk flis-mønster-marokkansk-rosett
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 19/20

Moderne fliser eller tradisjonelle zelliges, marokkanske bad dekorasjon kan ikke uten ikoniske fliser som infuses sjarmen av Orienten med innredningen. Mønstrene som skal adopteres er ad infinitum og de sitter perfekt i bad av enhver stil. Ved å kle på hele en vegg eller bare en vegg, er de marokkanske fliser den essensielle dekorasjonen på badet av ånden "Tusen og en natt".

av badekar-rom-marokkansk marokkansk mosaikkmønster-rosett-blå-gul
Marokkansk bad - 20 ideer om nødvendigheter til å vedta | Baderom | 20/20

Uttrykk av kulturarven svært rik, Marokkansk håndverk er en kunnskap som går fra far til sønn, kjent over hele verden. Den fantastiske keramikk, de forskjellige tepper dekorert med geometriske eller blomstermotiver, de meislede eller hamrede metallene og møblene og treskulpturene, vitner om Marrakchi-talentet.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 33 =

Back to top